De leukste bijkomstigheid van de zomer is dat ook de strandtenten open gaan. Dit jaar ook weer een paar nieuwe, waaronder Tent 6 in Zandvoort. Naast de fijne inrichting is Tent 6 een feest om te eten. Altijd dagverse, lokale producten en waar mogelijk biologisch. Net een tikkeltje gezonder dus, en laten we niet vergeten dat het nog super lekker is ook!

Tent 6 Zandvoort 5

Tent 6 Zandvoort 6

Tent 6 Zandvoort 8

Kim Rijnders (voorheen club 11, TrouwAmsterdam) en Jasper Jansen (voorheen LAB111, Café Colette) vonden dat de maaltijden aan het strand wel wat gezonder konden. Geen kip saté en ijsjes, maar lekker en vers. Producten met een verhaal en bovenal een goede smaak. Al vanaf ’s ochtends kun je bij Tent 6 terecht voor een goed ontbijtje zoals verse smoothies, huisgemaakte muesli, biologische yoghurt of vers fruit. Bij Tent 6 is verder een saladebar waar je een eigen salade kunt samenstellen met diverse groenten, granen, zaden, noten, kaas, vlees, vis en verschillende dressings.

Tent 6 Zandvoort 4

Tent 6 Zandvoort 2

Tent 6 Zandvoort 10

Naast de saladebar is er natuurlijk een kaart voor lunch, borrel en diner. Bij goed weer wordt de BBQ aangestoken. Op de kaart verse vis (direct uit IJmuiden), gegrilde groenten van het seizoen en vlees van de grill. Zo hou je het strakke strandbuikje in vorm en is het nog genieten ook.

Tent 6 Zandvoort 11

Tent 6 Zandvoort 7

Er is meer dan het lekkere eten. Tent 6 denkt ook aan vermaak zoals yogalessen, massage en live muziek. Dit alles voor een eerlijke prijs in een gezellige no-nonsense huiskamersfeer. Tent 6 bestaat uit twee aaneengeschakelde paviljoens met een semi open keuken. Er is een groot terras met veel zitplek en ligbedden. Uiteraard met meters zand voor de deur 🙂 Bij minder warm weer is er een fijne veranda. Een nieuwe place to be deze zomer!

Tent 6 Zandvoort 12

Tent 6 Zandvoort 1

Tent 6 Zandvoort 9

Tent 6 Zandvoort 3

Tent 6
Boulevard Paulus Loot, Strandafgang 6
2042 AD Zandvoort
Tel 06- 41 31 35 15
www.tent6.nl

Openingstijden
Mei t/m oktober
Vanaf 9.00 uur tot circa 00.00 uur

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie