Haarlem-City-Deal-Truffels

Speciaal voor jullie selecteren wij samen met Eet.nu de leukste deals in Haarlem. Natuurlijk bij onze favoriete hotspots. Zo eet je voor een fijne prijs bij gegarandeerd een leuk restaurant. Dit keer: Restaurant Truffels in de Lange Veerstraat! Al jarenlang een grote favoriet. Het eten hier is fantastisch. Perfect voor een avond uitgebreid tafelen. Geniet nu van een heerlijk 4-gangenmenu met aperitief voor maar 32,50 (ipv 44,50). Dat is dus 26% korting!

Truffels-Haarlem-16

Over Truffels
Een avondje naar Truffels is een traktatie. Het restaurant heeft geen kaart, maar elke maand weer een vast Frans georiënteerd menu bestaande uit een mix van vlees, vis, kaas en dessert. Aangevuld met heerlijke groenten. Elke gang is weer een kunstwerk op je bord en vooral: lekker! Dieetwensen, vegetarisch of iets anders? Geen probleem, geef het door en er wordt een passend menu voor je uit de keuken getoverd. Je krijgt bij ons menu een aperatief. Nieuw bij Truffels is de wijnkeuze. Bij elk gerecht kun je kiezen uit 4 verschillende wijnen. Allemaal per glas.

Eigenaren en Mark Dijk (tevens de chef kok) en Edith Seders ontvangen je samen met het personeel met open armen. De recensies zijn al jaren lovend. Je gaat dus gegarandeerd een topavond hebben!

Truffels-Haarlem-18

De deal

  • 4-gangenmenu inclusief aperitief
  • Van 44,50 nu voor 32,50 (26% korting)
  • Geldig t/m 1 augustus 2017 op dinsdag, woensdag en donderdag
  • Lange Veerstraat 45, 2011 DA Haarlem

Het menu
Elke 6 weken is er een nieuw menu. Kijk voor het meest recente menu op de site van Truffels. Tot en met 13 mei geniet je nog van het menu: ceviche van kabeljauw, kwartel kentucky style, USA black angus sucade met asperge en het dessert van meloen, kiwi en drakenfruit.

Boek ‘m hier en reserveer meteen jouw tafeltje

Veel eetplezier! Nog een kleine sfeerimpressie van Truffels:

Truffels-Haarlem-15

Truffels-Haarlem-14

Truffels-Haarlem-13

Truffels-Haarlem-12

Truffels-Haarlem-17

Haarlemse nieuwtjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!