Nieuw, nieuw, Bleecker Coffee & More, is officieel sinds vrijdag de 12e mei open en het wordt tijd dat we even een uitstapje maken van Haarlem naar Bloemendaal. Deze nieuwe spot hoort namelijk bij het mooie Hotel Bleecker. Na een flinke verbouwing is Coffee & More hier als een vis in het water; ze verzorgen elke dag het ontbijt voor hotelgasten (en niet-hotelgasten natuurlijk). Zodra je binnenkomt voel je gelijk het huiskamergevoel: knus en leuke plekken om te zitten. Na een lange wandeling in de duinen of om de stad even te ontvluchten, ben je hier voor koffie, lunch of een gezond sapje aan het goede adres!

Bleecker Coffee More Bloemendaal 16

Bleecker Coffee More Bloemendaal 17

De gerechten worden bereid in de open keuken, zo heb je ook nog wat te kijken. De ingrediënten die worden gebruikt zijn zoveel mogelijk biologisch en duurzaam. Je kunt een heerlijk broodje kaas, zalm of zeegroentenburger bestellen. Of wat dacht je van, geheel volgens de trend, een Poké Bowl; een HawaÏaanse salade met zalm, mango en avocado. Maar een salade met crispy duck, bieten of een tomatensoep zijn ook keuzemogelijkheden. Neem een vers sapje of een gezonde smoothie én natuurlijk een heerlijke kop koffie of thee en het feest is compleet! Alles is trouwens ook To Go.

Bleecker Coffee More Bloemendaal 06

Bleecker Coffee More Bloemendaal 08

Bleecker Coffee More Bloemendaal 09

Het interieur in dit monumentale pand is stoer en rustgevend tegelijk. Stoere industriële elementen, zoals de geweldige muur, open haard en leren stoelen, worden afgewisseld met accessoires van hout en rustige aardetinten. Love it! Maar belangrijker: deze locatie heeft dus genoeg fijne zithoekjes om uitgebreid bij te kletsen of de krant te lezen. Yes, ook buiten is er plek om met je neus in de zon te zitten. Ideaal voor de naderende zomer en zonnige dagen 😉Bleecker Coffee More Bloemendaal 01

Bleecker Coffee More Bloemendaal 04

Bleecker Coffee More Bloemendaal 10

Bleecker Coffee More Bloemendaal 12

Stap op je fiets, kom met de auto of trein en geniet van deze heerlijke plek in Bloemendaal!

Bleecker Coffee More Bloemendaal 18

Bleecker Coffee More Bloemendaal 21

Bleecker Coffee& More
Bloemendaalseweg 90
Bloemendaal
023 527 1787
www.bleeckercoffee.nl
Facebook.com/bleeckercoffeeandmore

Openingstijden
Ma t/m vrij: 07:00 uur – 17.00 uur
Za – Zo: 08:00 uur – 17:00 uur

Fotocredits: Linda Kortekaas FotografieHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie