Als groot fan volgen wij kippetjes van Haarlem City Blog de heren van Roast Chicken Bar en The Egg Store op de voet. Al moesten we de laatste tijd wel rennen om ze bij te houden, want horecatijgers Michael Kras en Bas Lammersen gaan keihard. Anderhalf jaar na het opengaan van Roast, één van de restaurants die onze stad net even wat leuker maakt, staat de opening van een nieuwe zaak gepland voor medio april. We horen je denken: Wat komt er na de kip en het ei? Vis!

Monk-Haarlem

Het pand waar voorheen ‘Wijn & Ko’ op de voorgevel pronkte wordt op dit moment omgetoverd tot Fishbar MONK. MONK, de Engelse benaming voor zeeduivel, wordt een prachtige visbar waar zeer binnenkort genoten kan worden van diverse soorten vis uit onze eigen Noordzee, en natuurlijk mogen ook heerlijke oesters met een glaasje bubbels daarbij niet ontbreken.

Voor wie heel nieuwsgierig is hoe Fishbar MONK eruit gaat zien… Authentieke details zijn bewaard gebleven of weer tevoorschijn gehaald. Diverse eyecatchers die nu worden gecreëerd zijn o.a. een ruime bar met marmeren blad om de dag door te nemen inclusief goed glas wijn, een vaste plek voor de oesterman (of vrouw), een grote bak vol verse vis op ijs én een indrukwekkende wijnkast.

Monk-Haarlem-1

Eten bij MONK wordt een feest! Michael en Bas willen namelijk dat iedereen kan genieten van puur en goed eten. Het moet gezegd, Fishbar MONK wordt een pareltje, maar dan wel een pareltje waar je ongeremd en zonder te veel poespas een te gekke avond kunt beleven!

We zullen nog heel even geduld moeten hebben, want zo’n verbouwing helemaal zelf willen doen kost wat tijd. Maar geloof ons, het is het wachten waard. We houden je op de hoogte en tellen mee af… is het al bijna april?

Fishbar MONK
Turfmarkt 20
2011CB Haarlem
www.fishbarmonk.com
Tel: 023-7271266

Facebook.com/fishbarmonk
Instagram.com/fishbarmonk

Haarlemse nieuwtjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!