Restaurant Truffels is al ruim 4 jaar een geliefd restaurant bij de Haarlemmer. Bekend om de fijne smakelijke gerechten. Garant voor een avond heerlijk tafelen. Succesvol dus en altijd vol. Het werd daarom tijd om het knusse kleine pand te vervangen voor een grotere versie. Nu gevestigd aan de Lange Veerstraat 45.

Truffels Haarlem 1

De nieuwe locatie, voorheen De Eetkamer van Haarlem, is drie keer zo groot als het oude Truffels. Er is maanden verbouwd, en dat is te zien. Truffels stijl zoals wij gewend zijn, veel ramen en gezellige sfeer. Het grote verschil is dat het nu vooral ruimer zitten is met veertig tafels.

Truffels-Haarlem-4

Eigenaren en Mark Dijk (tevens de chef kok) en Edith Seders hebben het voltallige personeel mee verhuist naar de nieuwe locatie. De kwaliteit van het eten is dus zoals wij gewend zijn: een waar kunstje. Alle klassiek Franse gerechten zijn een genot voor het oog en erg smakelijk.

Truffels Haarlem 2

Truffels heeft geen kaart, maar elke maand weer een nieuw 6-gangen menu voor een vaste prijs (€42,50). Het menu bestaat altijd uit een mix van vlees, vis, kaas en dessert. Aangevuld met originele groeten. Vind je iets niet lekker of eet je vegetarisch? Geen probleem, geef het aan en er wordt een heerlijke passend gerecht uit de keuken getoverd. Het menu van deze maand vind je op de website.

Truffels Haarlem 3

Op 12 oktober 2014 bestaat Truffels 5 jaar. Om dit, en het nieuwe pand, te vieren is er een ‘grand opening‘. Bubbelen met een bitterbal. Iedereen is uitgenodigd. Neem deze dag dus een kijkje in de keuken van het nieuwe Truffels, zondag 12 oktober vanaf 16.00 uur.

Truffels Haarlem 5

Restaurant Truffels
Lange Veerstraat 45
2011 DA Haarlem
www.restauranttruffels.nl

Openingstijden
Di – Do: 18:00 – 22:00
Vr – Za: 19:00 – 22:00

Reserveer nu direct een tafeltje bij Truffels:

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie