Een lekker eitje is een traktatie. Gekookt, gebakken, met een kopje koffie of versgeperst sap. Jummie! Binnenkort kunnen wij hier allemaal van genieten bij The Egg Store, de nieuwste hotspot van Haarlem. Met jawel, heel veel ei. The Egg Store is het kleine broertje van Roast Chicken. Zelfde locatie, aan de Turfmarkt 26. Overdag ei, in de avond kip. Het is zo logisch.

The Egg Store

Roast Chicken en haar broertje The Egg Store zijn het initiatief van twee Haarlemse frisse muggen, Bas Lammersen en Michael Kras. Ze hebben samen al lang de droom een mooie horecazaak te openen. Dit komt nu uit. En hoe, want de plek is fantastisch. De enorme ruimte aan de Turfmarkt heeft veel licht en vraagt om een spot als deze. Ook een mooie bijkomstigheid is de voorkant met uitzicht over het Spaarne. Wij zien het terras al staan. De jongens zijn nu druk aan het verbouwen. Wij hebben al even gekeken, dit wordt mooi!

eggs

Schermafbeelding 2015-09-04 om 12.38.51

Bij The Egg Store kunnen wij straks van ’s ochtends tot in de middag terecht voor ei. Lekkere ei. In alle soorten en maten, met echt goed brood, verse sappen en fijne koffie. In de avond is het smullen van 48 uur lang gemarineerde kip uit de houtskool gril. Geheim recept, maar oh zo lekker. Na het eten borrelen aan de bar. Nooit meer naar huis.

Roast Chicken Bar Haarlem 2

Roast Chicken en The Egg Store gaan rond oktober open. Wij staan te trappelen en gaan meteen proeven als het zover is! We keep u posted.

Roast Chicken Bar / The Egg Store
Opening soon
Turfmarkt 26 zwart
Haarlem
www.facebook.com/roastchickenbar

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!