Aan het stationsplein mag Haarlem een nieuw restaurant verwelkomen: Pippa’s. Hier kun je elke dag genieten van een gezonde Italiaanse maaltijd. Van grote pizza’s, tot fijne pasta, verse soepen, panini’s, frisse salades en heerlijke desserts. Alles vers, fair en puur. Klinkt goed toch?

Pippas-pastaria-Haarlem-6

De eigenaresse van Pippa’s is niet nieuw in het culinaire circuit van Haarlem. Jet Schotsman is namelijk ook eigenaresse van Jetties. Pippa’s runt zij samen met haar moeder Corina. Waar Jetties diverse gerechten op de kaart heeft staan, concentreert Pippa’s zich voornamelijk op lunch (tosti en panini), pizza (circa €10) en pasta (ook circa €10). Laat dit nou net onze favoriet zijn. Biologisch en betaalbaar.

Pippas-pastaria-Haarlem-5

Het pand aan het Stationsplein is groot. Er is plaats voor meer dan tweehonderd personen en er is een kinderhoek waar kinderen kunnen spelen. Ook komt er buiten een terras. Weinig kans dus dat je hier niet terecht kunt. Ook makkelijk na of voor het reizen vanuit het station.

Pippas-pastaria-Haarlem-4

Geen zelfbeniening hier zoals bij Jetties, maar gewoon personeel die je maaltijd komt brengen. Jet en Corina hebben mensen die moeilijk aan een baan komen hier een werkplek geboden.

Pippas-pasteria-haarlem-1

See you at Pippa’s!

Pippa’s Pasteria
Stationsplein 64-66
2011 LM Haarlem
www.pippaspasteria.nl
www.facebook.com/pippaspasteria

Openingstijden
Elke dag van 10.00 tot 21.00

Reserveer nu direct een tafeltje bij Pippa’s

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie