Wolkers is ruim maar toch knus, industrieel ingericht en een beetje vintage en lekker licht door de ligging op de hoek van het Spaarne en de Gedempte Oude Gracht. Over de boxen klinkt oude jazz en aan de muur hangt wisselende kunst. Dit is een plek waar je altijd terecht kunt. Voor koffie, ontbijt, lunch, borrel. Absoluut één van onze favorieten in Haarlem!

Door de laagdrempelige sfeer voelt iedereen zich prettig bij Wolkers. Ook op de kaart keuze voor iedereen: ontbijt zoals een croissant of yoghurt, lunch zoals broodjes, soep, tosti’s en salade, en ook fijne drankjes. Onze favorieten: broodje Tuna Melt, broodje bal gehakt (stiekem toch heel lekker) en een geroosterd broodje met kip, avocado en pijnboompitjes. De lunch vult goed en de prijzen zijn leuk; voor 6 euro heb je een bord vol.

Wolkers is zo’n plek waar je prima wat uurtjes kunt vertoeven. Er liggen altijd verse kranten en tijdschriften voor je klaar. Door de grote ramen is het lekker licht en is er altijd wat te zien. Bij mooi weer duiken wij graag het terrasje op. Klein, maar fijn.

Aan de kleintjes is ook gedacht. Op de kaart boterhammetjes met jam, pindakaas en appelstroom. Voor de dorst is er ranja met een rietje. Zelf zit ik hier graag te werken. Er is goede wifi, lekkere koffie, een fijn uitzicht en vooral: een relaxte sfeer.

Bar Wolkers
Gedempte Oude Gracht 139
2011 GP Haarlem
Tel: 023-5347524

Openingstijden:
Maandag – vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag 10:00 – 17:00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie