Het mooiste stuk strand van Zandvoort is op zaterdag 29 juli het podium van Ajuma Summer festival. Voor de derde keer alweer. Een festival voor fijnproevers met een ontzettend leuke mix van live muziek, drinks, food en activiteiten. De sfeer? Intiem zomers, oftewel een ‘beach hideaway experience’. Ajuma ligt op het zuidelijkste stuk strand van Zandvoort, weg van de menigte. Dat maakt dit feest juist zo fijn.

Ajuma-Summer-Festival-2017-02

Het festival start om 10.00 uur. Ajuma neemt je deze dag mee op een reis door al je zintuigen te prikkelen. Doe mee aan de early yoga sessie, of maak je spieren los met een massage of de Stand Up Paddling (SUP) workshops. Op het podium live feel good muziek met (aankomend) muzikaal talent en een soulvolle inslag.

Ajuma-Summer-Festival-2017-04

Naast muziek en beweging is het eten en drinken op deze dag een hoogtepunt. Ajuma staat bekend om heerlijke Aziatische gerechten, van Oosters fingerfood tot huisgemaakte pakora tot pad thai. Nieuw dit jaar is de samenwerking met het wijnplatform van 6 sommerliers ‘Sommos’. Zij verzorgen een bubbelbar en winetastings. En.. er zijn cocktails!

De line up is ook al zo’n mooie mix: avontuurlijk en internationaal met de diversiteit van live acts en dj’s. Op het podium drie acts uit Haarlem: Lilith Merlot, Rogier Oostlander en Leezy World Peace. Wij staan zeker vooraan bij soul en funk muzikant Jeangu Macrooy. Hij staat dit jaar o.a. ook op Lowlands en North Sea Jazz. Ook de Belgische zangeres Liz Aku staat op het podium. DJ’s Duke Hugh, Mr. Leenknecht en Manolo Mendez komen ons opzwepen. En er is meer. Dat wordt dansen met de voeten in het warme zand.

Ajuma-Summer-Festival-2017-05

Om de strandtent Ajuma heen ligt niks behalve duinen en zand. Geen hectiek hier. Weg van de bewoonde wereld met alleen zon, zee, strand en fijne mensen om je heen. Het is een klein stukje lopen vanaf het Zuidstrand en dat maakt deze plek uniek. De moeite waard, en zeker voor dit festival kan dat loopje ervan af.

Ajuma-Summer-Festival-2017-03

Ajuma-Summer-Festival-2017-01

Het wordt een feest om van te genieten. Om het optimaal te beleven kan je het beste de hele dag gaan. Vanaf de ochtend met yoga tot de dansjes in de avond.

PS: tickets zijn inclusief welkomst Gin&Tonic voor 17.00 uur

Ajuma Summer Festival
Zaterdag 29 juli
10.00 – 22.00 uur
Kaarten €20,- hier te koop

Ajuma Beach
Zuidstrand 2
Zandvoort
www.ajuma.nl/summerfestival
Event op Facebook >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!