Hardlopen is hip. En goed voor je, dat is de leukste bijkomstigheid. Dat je rennend ook nog heel veel kunt zien van bijvoorbeeld de mooie omgeving heeft City Sight Run helemaal begrepen. Want waarom zou je hardlopen en sightseeing niet combineren? Lekker efficiënt. Nu ook in Haarlem!

City sight run haarlem 1

Fervente hardlopers Marty van de Veerdonk en Epko van Nisselrooij kwamen op het idee voor City Sight Run omdat zij zelf ook wel eens iets anders wilden dan het standaard rondje. Ze werden steeds creatiever in het maken van aantrekkelijke en, voor velen, nog onbekende routes. Deze mooie routes delen zij nu met ons. Zijn wij blij mee.

City sight run haarlem 2

Marty en Epko zijn gestart met dit concept in Den Bosch. Nu dus ook in Haarlem, verzorgd door echte mug Jelle Vogels. Als running guide neemt Jelle je mee langs bezienswaardigheden en historische punten en vertelt daarbij leuke verhalen en unieke anekdotes over onze stad. Wij weten natuurlijk als geen ander dat Haarlem prachtig is, en barst van de mooie verhalen, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken.

De runs zijn op zondagochtend. Inschrijven kan alleen of met een groep. Meteen een leuke en actief uitje. Alle runs starten om 10.00 uur, waardoor je loopt in een rustige, ontwakende stad. Je ziet Haarlem echt op een andere manier. Welke route jij loopt kun je ook nog kiezen: een route door de historische stad, of een route door de buitenste schil van Haarlem. De runs variëren in afstanden tussen de vijf en tien kilometer.

City sight run haarlem 3

Ontdek Haarlem dus eens op een andere manier. Sportief, ontspannend en leerzaam.

City Sight Run
Meer informatie en aanmelden: www.citysightruns.nl en www.facebook.com/citysightruns

Komende runs op zondag:
18 mei
8 juni
22 juni
6 juli

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!