Deze zomer hoef je je geen moment te vervelen. Haarlem organiseert zoveel festivals, sessies en andere evenementen dat je elke week wel ergens kunt proeven, vieren en leren met je kinderen. Wij zetten een aantal activiteiten voor je op een rij die geschikt zijn voor mugjes.

Haarlem-zomer-evenementen

Zomer in de Zaanen
Op zaterdag 28 juni vindt dit buurtfestival plaats in het Zaanenpark in Haarlem-Noord, met tussen 15:00 en 18:30 meer dan genoeg kinderactiviteiten (bijvoorbeeld ‘loom armbandjes’ maken).

Midzomerfestival Elswout
Zin om op zondag een dagje leuke dingen te doen met je hele gezin? Dan moet je 29 juni op Landgoed Elswout zijn. Daar is het Midzomerfestival, waar je o.a. kunt schilderen met je kind, kijken naar poppentheater en circusworkshops kunt volgen.

Yoga festival Haarlem
Voor het eerst is er dit jaar op het mooie Landgoed Elswout een heus Yoga festival, op 5 en 6 juli. Op het speciale kinderveld kunnen kinderen van 2 jaar en ouder kennis maken met yoga, of knutselen, tekenen en nog veel meer.

Parksessies
Vanaf 16 juli is de Haarlemmerhout vier woensdagen lang weer een waar picknickparadijs. Neem je kinderen mee en geniet tussen 17:00 en 23:00 op je kleedje van muziek, kunst en theater in een hele relaxte omgeving.

foto-2 foto-3

ProefPark Haarlem
Het Kenaupark wordt van 22 tot 24 augustus opnieuw omgetoverd tot proefparadijs met de beste foodtrucks, foodiejays en ander moois voor jong en oud. De eerste editie was een groot succes vorig jaar. Neem je mugjes mee en laat ze proeven, wie weet heb je ineens hele grote eters thuis!

proefpark-truck proefpark-kenaupark

Een compleet overzicht van alle evenementen in Haarlem vind je op de site van Haarlem Marketing.

Nicoline en Frederiek, beide Haarlemse moeders en schrijvers van het boek ‘Mugjes’, tippen als echte ervaringsdeskundigen wekelijks over de leukste hotspots voor jou en de kids. Kijk voor meer tips op www.mugjes.nl of koop het boek Mugjes, vol uitjes, weetjes en ideeën.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!