Een grote tropische jungle aan het strand. Het kan! Zaterdag 12 augustus is voor de vijfde keer (een jubileum!) FESTIFARI bij Safari Lodge in Zandvoort. Een kleurrijk en creatief festival met heerlijke muziek, op het mooiste plekje wat er bestaat: het strand!

Festifari-2017-01

FESTIFARI is een kleurrijke wildernis vol tropische sounds, vreugdevuren, poolparty’s en live acts. Zo hoort een festival te zijn, beleving staat deze dag centraal. Jungle en strand gaan eigenlijk heel goed samen. Zon op je gezicht, een Vedett in je hand, voetjes in het zand en los op fijne deuntjes. Vanaf 13 uur tot 23 uur is het genieten hier. Wat je kunt verwachten? Check deze aftermovie van vorig jaar:

De Line Up van deze jubileumeditie past altijd bij het tropische jungle gevoel. Queen of the jungle DJ Esta Polyesta voorziet ons vanaf de draaitafel van World Grooves, en Mees Dierdorp brengt experimentele sounds van soul tot dance. Er worden nog meer namen bekend gemaakt. Het belooft een blije chaos te worden bij FESTIFARI, waarbij je met een verzadigd gevoel de jungle uitstapt.

Festifari-2017-02

Festifari-2017

Kaartjes zijn €12,50 per stuk. Kom je ook een dansje wagen in de jungle?

Festifari-Zandvoort-5

Fotocredits: De Plaatjesmaakster, Chris Horsley, David Jo Bradley en Heleen Wenniger

FESTIFARI, a colourful jungle @ sea
Zaterdag 12 augustus
Safari Lodge Zandvoort
Boulevard Paulus Loot 2
2042AE Zandvoort
Event op Facebook >
Kaarten zijn hier te koop

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!