Trek je zombiepak maar uit de kast want ook in Haarlem wordt dit jaar uitgepakt met Halloween. Lekker gek, en vooral: scary. Zaterdagavond 28 oktober start de avond met een heuse optocht door de stad. Met fakkeldragers, steltlopers, zombies en vuurspugers. Daarna is in de spooky aangeklede Lichtfabriek het grote Halloweenfeest. Als je durft..

De Halloween optocht start om 20 uur op de Grote Markt. Meelopen is gratis, verkleden in een eng kostuum verplicht. Het is de bedoeling dat spoken, skeletten, zombies en ander engs Haarlem de stuipen op het lijf jaagt. De optocht loopt in ongeveer 45 minuten naar de Lichtfabriek waar het Halloweenfeest kan beginnen.

Het grote feest in de Lichtfabriek wordt georganiseerd door Dagverblijf, die wij kennen van de fijne festival achtige feestjes. Er wordt nu ook groots uitgepakt, met meer dan 20 artiesten en acts in 3 area’s en spooky entertainment. In de ‘Zombie Nation’ aera veel house met onder andere Bart Stellingwerf x Tom Stellingwerf, Robertodavinci en Wiseman. De aera Spookslot heeft veel hip hop, R&B en pop. In ‘De Kerker’ is Silent Disco en hitjes. Ook is er een Halloween photobooth waar je jezelf kunt laten vereeuwigen, er is haunted ballpit en een hallway of hell. Omdat Halloween een feest van de nacht is kun je tot 4 uur doorfeesten. Of wacht, eigenlijk 5 uur want de klok gaat om 3 uur een uur achteruit. Uurtje extra dus 🙂

Meelopen in de optocht is dus gratis, voor het feest heb je wel kaartjes nodig. Koop ze hier. Je krijgt via ons 10% korting op een kaartje met de code hlmcblg2017 (voer de code in bij het afrekenen). Het feest beloofd een leuke nachtmerrie te worden!

Haarlem Halloween
Zaterdag 28 oktober
Optocht door de stad: facebook.com/events/299359563871788
Halloweenfeest: facebook.com/events/1109171945894235
Tickets >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!