In het eerste weekend van november is het zover: de 29ste editie van de Kunstlijn Haarlem. Dit jaar met het thema ‘Kwestie van Smaak’. Ruim 300 kunstenaars en zetten hun deuren open voor het publiek. Dit is dus je kans om te genieten van kunst, feestelijke openingen, exposities en verrassende presentaties.

Kunstlijn Haarlem

Vrijdagavond 31 oktober gaat het kunstweekend meteen goed van start tijdens ‘De nacht van de kunst‘. Na de opening in de Vishal kun je deze avond terecht bij winkels en galeries. De rest van het weekend kunnen wij op ruim 150 locaties genieten van nog veel meer hedendaagse kunst. En overal met gratis toegang!

De Vishal Haarlem

De Kunstlijn is meteen een leuke gelegenheid om binnen te kijken bij echte Haarlemse locaties, want eigenlijk alles is open. Start in de Vishal, want hier is een overzicht van alle deelnemers te zien. Het Noord-Hollands Archief is leuk voor kinderen met de tentoonstelling ‘Smaak’. In de Lichtfabriek is er in het weekend kunst en op zondag een rock opera met mode, dans, zang en video. In ateliercomplex Het Hoofdkantoor is een expositie van pas afgestudeerde kunststudenten. Nieuw in Heemstede is een KinderKunstlijn. Voor ieder wat wils dus.

Galerie-Gemund-Haarlem-1

Er zijn verschillende routes voor je uitgestippeld om het wat makkelijker te maken, kant-en-klaar. Met plattegrond en overzichten. Deze zijn af te halen in De Vishal.

Kunstlijn Haarlem 2014
31 oktober, 1 en 2 november
www.kunstlijnhaarlem.nl
www.facebook.com/kunstlijn.haarlem

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!