Begin september is de officiële opening van The Louisiana in Haarlem, een bar geïnspireerd op het eten, drinken en de muziek van New Orleans. Onze stad staat tijdens het Haarlem Jazz weekend van 19 t/m 22 augustus helemaal in het teken van muziek. Dat kan Fausto Albers, eigenaar van de nieuwe bar-grill The Louisiana in de Zijlstraat, niet voorbij laten gaan. Tijdens het Jazz weekend opent de Louisiana daarom al voor even haar deuren. Lekkerlijk voorproeven met een Jazz menu, en daarna muzikale hoogtepuntjes.

the-louisiana

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus is The Louisiana vanaf 5 uur ’s middags geopend. Er is een speciaal Jazz menu beschikbaar waarbij je kunt kiezen uit 1/2 Lobster and sides (15 euro), Big Easy Burger and Fries (13,50 euro) en New Orleans Gumbo (15 euro). Vanaf 23 uur treedt de band Dizzy Fingers op tot in de late uurtjes. Het New Orleans gevoel is compleet!

lobster1

Dizzy Fingers is de band rond het gitaarduo Dennis en Jonas. Deze twee virtuozen beheersen een repertoire dat zich uitstrekt van Jazz, Hot Club De France, via Blues naar Country & Western. Een breed repertoire dus, waarvoor zij zeker twee avonden nodig hebben. Vandaar vrijdag- en zaterdagavond. Geen grote drukte hier, maar steengoede muziek die haar oorsprong kent in de rijke cultuurgeschiedenis van New Orleans.

De officiele opening van The Louisiana is begin september. Klein Orleans in Haarlem. De Zijlstraat wordt tijdens de opening voor een dag omgedoopt tot Bourbon Street. Wij kunnen niet wachten tot deze cocktailbar & grill – geïnspireerd op de eet-, drink- en muziekcultuur van New Orleans – open gaat. Eerst voorproeven tijdens Haarlem Jazz!

Voorproeven bij The Louisiana
Act: Dizzy Fingers
Vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus
Aanvang eten: 17 uur
Act: 23 uur tot heel laat
Entree is gratis

The Louisiana
Zijlstraat 21 ZW
Haarlem

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!