Een film kijken in de buitenlucht, het heeft iets magisch. Vorig jaar organiseerde wij voor de eerste keer samen met Het Veerkwartier de openluchtbioscoop ‘Film aan het Water’. De filmavonden met uitzicht op de Veerplas waren een groot succes: allemaal uitverkocht. Dus wij doen het dit jaar natuurlijk weer!

Op donderdag 13 juli is de volgende editie met de film La La Land. De kaartjes gaan snel. Meteen kaartjes kopen? Dat kan hier >

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-18

Stel je voor: de zon gaat onder, de sterren verschijnen, je opent een verfrissend drankje, gaat lekker zitten op het gras, kijkt naar het water van de Veerplas en in deze setting kijk je film. Daar wil je bij zijn.

Donderdag 13 juli: La La Land
La La Land sleepte vorig jaar 6 Oscars in de wacht, dus deze moet je zien! Sebastian (Ryan Gosling) is een pianist met middelmatig succes. Hij ontmoet de beginnende actrice Mia (Emma Stone) en ze vallen voor elkaar. Als hun carrières vlucht krijgen begint hun relatie onder druk te staan. De film heeft een 8,2 op IMDB

Waar: Het Veerkwartier Haarlem
Tijd: BBQ vanaf 17.30 – 21.00, DJ 18.00 – 21.00, film vanaf 22.00 – 0.30 uur

KAARTEN INCLUSIEF KOPTELEFOON & 2 DRANKJES
Voorverkoop € 15,-
Aan de deur € 17,50
Kaartje & BBQ € 30,-

Om zeker-te-weten dat je deze avond niet mist (en dat wil je niet) is het slim kaartjes vooraf te kopen, want op = op.
Koop hier tickets >>

Let op! Alle zitplekken zijn op het gras. Neem dus een kleedje of stoeltje mee. Een dekentje of dikke trui is ook handig voor als het koud wordt. De film start bij zonsondergang, rond 22 uur. Om de avond nog leuker te maken kan je ook vooraf BBQ’en en borrelen met DJ bij Het Veerkwartier. Iedereen krijgt tijdens de film zijn eigen koptelefoon voor het geluid.

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-20

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-15

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-16

Kun je deze editie niet komen? Film aan het Water is ook nog op 10 augustus en 14 september. Blijf ons volgen voor meer informatie over die events.

Openluchtbioscoop-Haarlem-Film-aan-het-Water-14

Film aan het Water
Donderdag 13 juli
Het Veerkwartier Haarlem
A. Hofmanweg 62
2031 BL Haarlem
Tickets >

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: op loopafstand van station Haarlem Spaarnwoude
Parkeren: gratis voor de deur
Fietsen: dat is natuurlijk het aller-gezondste en parkeren kan ook voor de deur.

Bij heel slecht weer
Bij heel slecht weer gaat het helaas niet door. Check op de dag zelf om 17 uur Facebook van Het Veerkwartier of Haarlem City Blog. Het kaartje is dan geldig voor de volgende editie. We doen niet aan refund.