Het is inmiddels traditie geworden: in augustus trekken wij het park in voor het foodtruckfestival ProefPark. Hij kan dit jaar ook weer in de agenda, want op 25, 26 en 27 augustus is het zover. In het gezellige Kenaupark kunnen wij drie dagen genieten van heerlijke gerechten, en natuurlijk draait dit festival naast lekker eten ook om de gezelligheid, drankjes en muziek.

ProefPark Haarlem 11

Dit jaar staan maar liefst 33 foodtrucks op je te wachten met ruim 72 soorten streetfood uit alle windstreken. Van American hotdog tot Thaise curry, en Mexicaanse quesadilla tot Hollandse poffertjes. Iedereen kan zijn smaak hier dus vinden! Naast het lekkere eten zien de rijdende keukens er altijd heel origineel uit. Net als de namen trouwens, zoals Anton’s Meals on Wheels, Ès-Tante-Tapas, Mister Ti’s Seafood, Opgerold, Sergeant Pepper, The Beef Chief, Pofferdikkie, Pass the Peas en Saté-man. Middenin het park is een grote bar. Proefpark Haarlem richt zich voornamelijk op de ‘eerlijke keuken’. Verse ingrediënten, biologisch en streekproducten. Met het prijsniveau wat je verwacht bij een foodtruck, lekker betaalbaar.

ProefPark echt goed beginnen? Wij doen de kick-off met een vrijdagmiddagborrel met heerlijke hapjes van verschillende foodtrucks, gezelligheid en jullie! Lees hier meer >

ProefPark-Haarlem-2017ProefPark Haarlem 12

Tussen het happen door is er muziek, DJ’s, ontspanning en vermaak voor de kids. Check het programma per dag hier. Nieuw dit jaar is de ProefPark ProefTent met theater, cabaret, verhalenvertelster en meer. Ook is dit jaar brouwer Het Uiltje er weer met maar liefst 16 (Nederlandse) craft bieren. Dat mengt goed met het eten 🙂 Verder is er een workshop foodfotografie met je iPhone en een zweefmolen. Kinderopvang Op Stoom organiseert ‘foodtruckje spelen’ voor de allerkleinsten. Toe aan ontspanning? Neem een stoelmassage van ‘Ontspannen Jij’, deze worden elke dag gegeven.

ProefPark-Haarlem-2017-01

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topweekend. Proefpark is al jaren een groot succes in Haarlem, en ook dit keer belooft het weer een weekend te worden om van te smullen. Toegang is gratis. En de sfeer relaxt, geen urenlange wachtrijen maar op zijn Haarlems fijn.

Proefpark Haarlem 1

Proefpark Haarlem – Kenaupark Haarlem (vlakbij Haarlem Station)
Gratis toegang
www.proefparkhaarlem.nl
Event op Facebook >

Vrijdag 25 augustus
16.00 – 23.00 uur

Zaterdag 26 augustus
12.00 – 23.00 uur

Zondag 27 augustus
12.00 – 20.00 uur

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie