Op 25, 26, en 27 augustus is het weer tijd voor hét Haarlemse foodtruckfestival ProefPark in het Kenaupark. ProefPark staat al garant voor een hoop gezelligheid, maar het wordt dit jaar nog leuker! Wij doen dit jaar namelijk de kick off, een vrijdagmiddagborrel met heerlijke hapjes van verschillende foodtrucks, een photobooth, muziek en jullie!

De ‘ProefPark Taste Off’ is op vrijdag 25 augustus van 16.30 tot 19.00 uur. Een stuk van het Kenaupark wordt speciaal hiervoor vrijgehouden. Wij maken het gezellig, jullie hoeven alleen nog maar te komen. Je krijgt naast 3 drankjes (bier, wijn, fris, koffie of thee) diverse hapjes van de foodtrucks. Om de 20 minuten brengen wij hapjes rond. Aan iedereen is gedacht, want er is vlees, vis, vegetarisch.. noem maar op. Zo proef je dus veel lekkers van diverse foodtrucks. Kun je in de dagen erna terug naar je favoriet 🙂

Naast hapjes en drankjes zorgen wij voor entertainment zoals een photobooth. ‘Ons’ stukje park toveren wij om in een gezellige sfeer. Beter kan je ProefPark dus niet beginnen. Wij organiseren ProefPark Taste Off samen met Haerlems Bodem, en zijn er natuurlijk zelf ook.

Kaartjes zijn 15,- inclusief 3 drankjes, diverse hapjes (elke 20 min brengen wij een nieuwe ronde), entertainment, muziek, een p​lassepartout (hele middag/avond gratis naar de wc) en een hoop leuke mensen. Het wordt leuk! Kom je ook?

Taste Off: ProefPark 2017
Vrijdag 25 augustus van 16.30 – 19.00 uur
Kenaupark Haarlem
Facebook Event >
Tickets: 15,- per persoon
Koop hier kaarten >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!