Voetjes in het zand, lekkere beats, buckets sangria, zonnetje, hilariteit in de ballenbak, yoga en een potje beerpong. Dat zijn toch de ultieme ingrediënten voor een topdag aan het strand? Zaterdag 15 juli is het zover: Strandverblijf bij Safari Lodge in Zandvoort. Het ultieme strandfeestje van de organisatie van het succesvolle Dagverblijf.

Meteen kaartjes kopen? Dat kan hier.>

Strandverblijf 13

Strandverblijf 14

Dit is alweer de 4e editie van Strandverblijf. Een succes dus. Een strandfeestje zoals het hoort, met goede muziek, lekker eten en drinken en veel fun. Er zijn twee area’s op het strand. In de muziek aera veel house, techhouse en hits. Onder andere Andor, Ken Böhre, Brian S, Soundbalance, Georgio Weis en Robertodavinci b2b Wiseman komen ons opzwepen met fijne deuntjes. Lekkere (zomer)hitjes worden gebracht door Haerlemsch Finest.

Strandverblijf Zandvoort 6

Strandverblijf Zandvoort 1

In de ‘fun area’ kun je stoeien in de ballenbak, je uitleven op de springkussens of een potje beerpongen. Vouw jezelf dubbel met wat yoga oefeningen, fraai jezelf op met een Facepainting, doe mee aan de limbo contest en win met een potje bingo. Genoeg hilariteit.

Strandverblijf 12

Strandverblijf 11

Bekijk hier de teaser om in de sfeer te komen:

Van al dat vermaak krijg je dorst. Die kan gelest worden met Sangria buckets of aan de strandbar. Om de honger te stillen zijn er burgers en de Safari Grill.

Strandverblijf Zandvoort 2

Zoals wij van Strandverblijf gewend zijn duurt het feestje de hele dag, onder het motto van ‘vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen’. Om 13.00 uur begint het festijn en eindigt om 23.00 uur. Zo ben je vroeg thuis, om toch nog fris de zondag in te gaan. Ideaal toch? Zie je in Zandvoort op 15 juli!

Strandverblijf Zandvoort
Zaterdag 15 juli
13.00 – 23.00 uur
www.hetdagverblijf.nl
https://www.facebook.com/events/1694899257432326
Koop kaarten >

Safari Logde Zandvoort
Boulevard Paulusloot 2
2042 AE Zandvoort

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie