In het weekend van 10, 11 en 12 juni is Surfana festival. Bloemendaal aan Zee is drie dagen het decor van surf, muziek, clinics, lekker eten en vooral good vibes. De omgeving aan het strand past perfect bij dit laid back festival. Overdag surfen of genieten van fijne muziek, en in de avond een drankje bij het kampvuur met de ruisende zee op de achtergrond. Kan het relaxter?

Surfana festival Bloemendaal aan zee

Surfana festival Bloemendaal aan zee 1

Zoals een echt festival betaamt slaap je in tentjes. In de duinen dit keer, op Camping de Lakens. Deze plek wordt tijdens Surfana Festival omgetoverd tot festivalterrein met gerecyclede materialen. Denk aan golven gemaakt van sloophout. Daarnaast is er een bubbelbad, een ijsbad (brrrr) en heel veel zitzakken om te chillen. Ook aan lekker eten is gedacht. Geniet van eerlijke biologische maaltijden, met liefde bereid.

Surfana festival Bloemendaal aan zee 6

Surfana festival Bloemendaal aan zee 8

Alles draait hier natuurlijk om surfen. De ervaren surfers onder ons duiken de zee in. Voor de minder ervaren surfers of beginners zijn er clinics surfen, kitesurfen en suppen. Je kunt ook je eigen surfboard pimpen op het terrein. Maar je kunt ook meedoen met clinics, je ogen laten analyseren, hoelahoepen, wijnproeven en meer.

Surfana festival Bloemendaal aan zee 2

Surfana festival Bloemendaal aan zee 3

Een festival is niks zonder muziek. Het barst ervan op Surfana festival. Bandjes en singer-songwriters komen hier graag. Een greep uit de line-up: Echo Town (UK), Markandeya (Zweden), Sean Koch Trio (Zuid Afrika), Bombay, Marten Fisher, The Rising Sun, Mooon en veel meer.

Surfana festival Bloemendaal aan zee 5

Surfana festival is er één voor in de agenda. Alles mag, niks hoeft. Iedereen is welkom, van surfers tot gezinnen. Kaarten voor het hele weekend zijn €110. Hele weekend zonder camping is €75. Een losse dag kan ook (alleen te boeken in mei en beperkte beschikbaarheid) voor €25 of vrijdag en €30 op zaterdag en zondag. Hier te koop. Good vides gegarandeerd!

Surfana festival
Camping de Lakens
10, 11 en 12 juni 2016
Leeftijd 18+
www.surfanafestival.com

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!