Vorig jaar ontdekten wij de beautysalon Sabrina Hopkins. Een heerlijke plek voor een momentje voor jezelf met betaalbare gezichtsbehandeling, massage en pedicure. Sindsdien zijn wij groot fan. We zijn niet de enige, want Sabrina verhuist nu naar een nieuwe grotere locatie. Ze trekt in bij Sära Personal Beauty by Madli Miller (nog zo’n aanrader) in de Kleine Houtstraat 94. Best of both worlds wat ons betreft. Ook nog eens midden in het centrum, maar van binnen een oase van rust. Ontspanning ten top!

Sabrina-Hopkins-Haarlem-7

Sabrina-Hopkins-Haarlem-5

De 31-jarige eigenaresse Sabrina is een echte mug en runt haar salon nu 1,5 jaar. Eerst aan huis en nu dus op deze nieuwe locatie. Mensen verwennen en blij maken zit in haar aard, want ze zit al jaren in het wellness vak. Naast haar eigen salon werkt ze bij Spa Zuiver in Amsterdam. Die wellness ervaring merk je in haar behandelingen. “Door mijn spa achtergrond kenmerken de behandelingen zich door een grote verwenfactor, het moet vooral ontspannen zijn en je gaat blij weer naar buiten.”

Sabrina-Hopkins-29

Sabrina-Hopkins-28

In het pand aan de Kleine Houtstraat 94 zat Madli Miller met Sära Personal Beauty al. Sabrina Hopkins komt daar nu bij. Van beide heb ik behandelingen mogen krijgen en ik kan zeggen: ze zijn ge-wel-dig! Naast het benodigde reinigen en de verzorging zijn de behandelingen ook ultiem ontspannen. Dat doen Madli en Sabrina onder andere door massages in bijvoorbeeld je nek, gezicht en hoofd.

De locatie zelf helpt ook mee aan het tot rust komen. Het pand ligt midden in de stad, maar zodra je binnenstapt is er rust. Veel licht, en in een aparte kamer worden behandelingen gegeven. Het bed waar je op ligt is goddelijk (ik kan het geen stoel noemen). Tijdens de behandeling lig je onder een warme deken en er kabbelt een muziekje op de achtergrond. Tijdens de behandeling is de deur voorin gesloten. Geen andere mensen in de salon dus, alle aandacht voor jou. Trouwens voor mannen ook een aanrader, het is hier lekker incognito en geen kippenhok 🙂

Sabrina-Hopkins-22

Sabrina-Hopkins-26

Bij Sabrina kreeg ik een behandeling van een uur. “Mensen komen vaak gehaast binnen, daarom start ik de behandeling met een voetenbad om even te aarden”, vertelt Sabrina. Na het bad ga ik liggen om te genieten van een reiniging, dieptereiniging, massage, masker, marma massage op mijn gezicht (een drukpuntmassage uit India) en een dagverzorging. Tijdens de massage op rug, schouders, armen en hoofd dwaal ik zomaar even weg. De marma massage is goed voor evenwicht, spierontspanning in het gezicht, balans en vochtafdrijving. Tijdens de behandeling worden ook onzuiverheden verwijderd en wenkbrauwen gedaan.

Sabrina-Hopkins-Haarlem-6

Sabrina-Hopkins-24

Bij de behandeling van een uur kun je ook nog kiezen voor een scrub op de rug. En hoewel ik de behandeling van een uur absoluut kan aanraden is een half uur ook mogelijk. Of, mocht je jezelf helemaal willen verwennen, dan is 90 minuten een optie. Alles rondom waxen, wimpers en wenkbrauwen is ook los te boeken.

Sabrina-Hopkins-30

Naast de facials is Sabrina gediplomeerd pedicure. Ze worden vaak vergeten, maar voeten is een weerspiegeling van je gezondheid. Allerlei voetproblemen zoals kloven, likdoorns, ingegroeide nagels en eelt lost Sabrina voor je op, met direct resultaat. Natuurlijk in combinatie met voetenbad en verzorging. Om het af te maken is het ook mogelijk om je nagels te laten lakken, gewone lak of gellak voor langer resultaat.

Sabrina-Hopkins-21

Ook over de producten die Sabrina gebruikt is nagedacht. De heerlijk geurende en leuk uitziende producten van SUNDÃRI worden gebruikt tijdens de behandelingen. SUNDÃRI is gemaakt volgens ayurvedische principes, gebaseerd op een oude Oosterse filosofie met de beste kwaliteit ingrediënten uit de natuur. Alles bevat essentiële oliën, is niet op dieren getest en is natuurlijk.

Sabrina-Hopkins-Haarlem-4

Sabrina-Hopkins-31

Waar Sabrina complete behandelingen aanbiedt, kun je bij haar collega Madli Miller zelf je behandeling samenstellen. Een persoonlijke behandeling dus, waarbij je zelf kiest uit bijna 20 onderdelen zoals bindweefselmassage, peeling, onzuiverheden verwijderen, rugmassage of een oogbehandeling. Bij Madli kom ik ook heel graag, dus deze twee onder één dak is wat mij betreft een top combi. Altijd ontspannen weer naar buiten!

Sabrina Hopkins
Kleine Houstraat 94
Haarlem
Tel +31(0) 615 48 86 91
www.sabrinahopkins.nl
Meteen boeken >

Openingstijden
Sabrina Hopkins: woensdag & donderdag 09.00 – 21.00 uur op afspraak
Madli Miller: maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag op afspraak

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!
facebook.com/haarlemcityblog
twitter.com/haarlemcityblog
instagram.com/haarlemcityblog
pinterest.com/haarlemcityblog

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >