MiniMarkt opende in maart 2013 de eerste winkel in Bloemendaal en in november 2014 volgde de tweede in Amsterdam. Heel fijn voor ons: deze conceptstore gericht op families is nu verhuisd van Bloemendaal naar de Kruisstraat in Haarlem. Je kunt er terecht voor een fijn ontbijtje, lunch & taart, kleding, cadeaus voor kinderen en volwassenen, accessoires, een kinderkapper en MiniMarkt verzorgt tevens kinderfeestjes.

minimarkt-haarlem-11

minimarkt-haarlem-02

minimarkt-haarlem-01

MiniMarkt is de ideale ontmoetingsplaats voor ouders. De kinderen kunnen hier lekker spelen (er is een enorme treinbaan!). In het horeca gedeelte wordt ontbijt & lunch, huisgemaakte taarten, quiches, biologische verse sapjes, brood van Handgemaakt Brood, Bocca koffie en producten van Lindenhoff geserveerd. Ook is er een menukaart voor (kleine) kinderen, dus zelf eten meenemen is niet nodig.

minimarkt-haarlem-08

minimarkt-haarlem-10

In de shop bij MiniMarkt vind je onder andere de nieuwste trends op kinderkamer gebied. Voor mooi en hoogwaardig speelgoed is dit ook dé winkel. Daarnaast barst het van de inspirerende baby- en kinderkleding van verschillende toonaangevende merken. Niet alles hier is voor de kids, want er zijn ook prachtige eyecatchers voor je interieur en originele cadeaus te vinden.

minimarkt-haarlem-06

minimarkt-haarlem-04

minimarkt-haarlem-05

Is je kind aan een knipbeurt toe? Komt mooi uit, want ook daarvoor kun je hier terecht. In de stoere brandweerstoel knipt kinderkapster Lonneke de lokken van je kroost. Jij een kop koffie. Beter kan niet.

minimarkt-haarlem-03

In het ruime pand kom je ogen tekort. Het statige 19e eeuwse pand waar voorheen een meubelwinkel zat, heeft een complete metamorfose ondergaan. Eigenaresse Josien heeft het pand volledig voorzien van haar eigen ‘touch’. Alleen dat is al een reden om MiniMarkt een bezoekje te brengen!

minimarkt-haarlem-09

MiniMarkt verkoopt onder andere de volgende merken: Bobo Choses, Mini Rodini, Stella McCartney, Emile et Ida, Soft Gallery, The Animals Observatory, Tiny Cottons, Numero 74, Nobodinoz, Bloomingville Jellycat, Maileg, Janod, House doctor, Djeco, Petit Bateau, Green Toys, Herschel, Meri Meri, Rice, Jewel rocks, Milestone Cards, Microstep, OMY.

minimarkt-haarlem-07

Ben je niet in de gelegenheid om dit pareltje te bezoeken, dan biedt MiniMarkt de mogelijkheid om online te shoppen: www.minimarkt-store.com.

MiniMarkt
Kruisstraat 11
2011 PV Haarlem
Tel. 023 751 5196
www.minimarkt-store.com
Facebook.com/MiniMarkt-Store
Instagram.com/minimarkt_store

Openingstijden
Ma-Vrij: 9.00 – 17.30
Zat-Zon: 10.00 – 17.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie