Ook deze voorjaarsvakantie heeft Haarlem en omgeving genoeg vermaak te bieden aan kleine en grotere kinderen. Deze week is bijvoorbeeld een perfect moment om eens een bezoekje te brengen aan de Stadsschouwburg Haarlem. Voor kinderen van 8 jaar en ouder is er de voorstelling ‘De Zere Neus van Bergerac’ van Ro Theater. Echt een hilarische voorstelling!

Schermafbeelding 2015-02-23 om 20.03.19

Bij Meneer Paprika hoef je je ook niet te vervelen deze week. Kinderen kunnen hier op woensdag 25/2 een circus workshop volgen en op vrijdag 27/2 een winkeltje tekenen met Maartje Lammers. Inschrijven doe je in de winkel of via 023-2023268. Infoboerderij Zorgvrij biedt als activiteit het knutselen van een winterpuzzel en bij het Archeologisch Museum kunnen de kleintjes spannende vondsten uit het verleden opgraven.

meneer-paprika-lunch

In Zandvoort is het van 21 tot 28 februari weer Kids Adventure Week. Om alle activiteiten tijdens deze week in goede banen te leiden, is een Kinderburgemeester aangesteld. Iedere dag van de week heeft een apart thema, waarin de activiteiten van die dag passen. Zo kun je bijvoorbeeld op Wonderlijke Woensdag wonderportretten schilderen en op Opa en Oma Zaterdag, op 28 februari, kun je onder andere samen met opa en oma knutselen!

Schermafbeelding 2015-02-23 om 20.03.53

Voor een leuke poppentheatervoorstelling moet je natuurlijk bij Poppentheater de Zilveren Maan zijn. Ken je Molletje Bim of Spoekie het Spookje nog niet? Ga dan zeker eens kijken bij dit bijzondere theatertje in de aardappelkelder van Landgoed Elswout! Kindertheater de Toverknol voert in de voorjaarsvakantie de grappige voorstelling Assepoester en Prins Jaap op.

Voor nog veel meer tips kun je terecht op www.haarlemmarketing.nl.

Nicoline en Frederiek, beide Haarlemse moeders en schrijvers van het boek ‘Mugjes’, tippen als echte ervaringsdeskundigen wekelijks over de leukste hotspots voor jou en de kids. Kijk voor meer tips op www.mugjes.nl of koop het boek Mugjes, vol uitjes, weetjes en ideeën.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!