Muggen onder ons van onder de 30 jaar kunnen een CJP pas scoren. En dat is dit weekend super tof, want op zaterdag 17 mei is de culturele jongerenpas in Haarlem. In het teken van ‘Rondje korting scoren’ deelt CJP tote-bags uit met gratis maandpas. Wij muggen houden van cultuur en korting, dus zorg dat je deze tas gaat scoren!

CJP-rondje-Haarlem
Nice to have voor de echte cultuurfreak

Met een CJP-pas krijg je korting bij onze favoriete culturele hotpots als het Teylers museum, de Hallen, het Frans Hals museum, de Toneel- en Filmschuur en Pathé. Maar ook op lifestyle bij We Fashion, Ako, WAAR, America Today en Sounds bijvoorbeeld.

Rondje-CJP-Haarlem
Het rondje CJP in Haarlem

Genoeg te zien dus! Ga bijvoorbeeld naar het oudste museum van Nederland, het Teylers Museum. Hier vind je een uitgebreide collectie die draait om de verhouding tussen kunst en wetenschap. Met Michelangelo’s schetsen, tekeningen van Rembrandt en de grootste elektriseermachine die de wereld tot dan toe had gezien. Een aanrader!

Teylers-Museum-2

Bij de Toneel- en Filmschuur kun je terecht voor toneel, theater en film. De selectie is bijna altijd bijzonder en qua films zie je altijd het beste wat het filmhuizencircuit te bieden heeft. Kortom, woon je in Haarlem, dan is de Filmschuur je beste vriend op de zaterdagavond. En de rest van de week.

De gouden eeuw begint in Haarlem. Met aan kop Frans Hals. In 1913 opende het Frans Halsmuseum zijn poorten en sindsdien is het wereldberoemd om zijn onbetaalbare collectie werken uit de Gouden Eeuw, en de grootste collectie werken van Frans Hals ter wereld.

Frans-Hals-Museum-Haarlem

Je krijgt CJP-korting op het hele assortiment van America Today en speciaal op 17 mei 20% korting op de gehele collectie. Voor relaxte hoodies, denim shorts, sneakers of een nieuwe bikini! Er kan natuurlijk nog veel meer met CJP. En die maand gratis proberen is dat heel mooi meegenomen.

American-Today-Haarlem

Rondje CJP
Zaterdag 17 mei
www.cjp.nl
www.facebook.com/CJPnl

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!