Op Instagram verschenen al erg fijne plaatjes van net geopende vestigingen van warenhuis Hudson’s Bay. In Amsterdam bijvoorbeeld, en Den Haag. Het Canadese warenhuis nam alle vestigingen van V&D over en opent dit jaar in 10 steden haar deuren. Niet getreurd, Haarlem blijft niet achter. We moeten alleen nog even geduld hebben, maar volgend jaar kunnen wij ook los in Hudson’s Bay.

Dat Hudson’s Bay het helemaal anders aanpakt dan haar voorganger is duidelijk. Winkelen is een beleving, vinden ze. En dat komt overal in terug. Natuurlijk kun je er prachtige merken scoren, maar een knipbeurt, naar de nagelbar, kleding laten innemen of zelfs een dutje doen als ‘matrastest’ behoort tot de mogelijkheden.

Het nieuwe warenhuis wordt groot, 17.000 vierkante meter. In het pand van 6 verdiepingen vind je straks de laatste mode voor iedereen, beauty en homecollecties. Allemaal heerlijk om naar te kijken, want Hudson’s Bay besteedt veel aandacht aan haar uiterlijk. Veel kleur, marmer, strakke vormen en gouden liften. Ze gaan voor de extra smile zoals ze zelf zeggen. Merken die wij hier straks kunnen shoppen zijn: Scotch & Soda, Anecdote, 10Days, Minimum, Matt & Nat, vtwonen, Adidas, Vans en nog veeeel meer.

Het pand op de hoek van de Gedempte Oude Gracht (Verwulft) en Grote Houtstraat wordt nu verbouwd. Wij houden het uiteraard in de gaten! Kan je niet wachten met shoppen? Hudson’s Bay is in Amsterdam al geopend en er is ook een webshop.

Hudson’s Bay Haarlem
Grote Houtstraat 70
2011 SR Haarlem
www.hudsonsbay.nl

Opening in 2018

Fotocredits: Hudson’s Bay Amsterdam

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!