Conceptstores zijn hot en altijd een beleving! Ook in Haarlem opent de één na de ander de deuren. Op de mooiste plekken van onze stad en allemaal even inspirerend. Wij hebben de beste conceptstores op een rijtje gezet!

Beste Conceptstores Haarlem

Portrait: werkplek, shop & lunchroom
Portrait is absoluut een place to be in Haarlem! Wat je hier kunt doen? Van alles! Werken bijvoorbeeld. Portrait is een broeiplek voor de nieuwe werkers, freelancers en thuiswerkers onder ons. Maar ook shoppen, genieten van een kop koffie, lekker broodje of tijdschrift in de zon kan hier. En dit alles in een super gave setting.
Meer Portrait >>

Portrait-Haarlem-3

TrendRecipe: jouw stijldokter met gepast recept
Aan de rand van het centrum. Bij deze conceptstore winkel je op trend. Alles wat je op de catwalk en bij modebloggers ziet kan nu in jouw kast hangen! Of de kast zelf koop je hier, want het houdt niet op bij mode, ‘wonen’ is hier een verlengde van.
Meer over TrendRecipe >

TrendRecipe-Haarlem-10

TrendRecipe-Haarlem-9

DPRTMNT wonderwarenhuis: kunst meets wonen
DPRTMNT aan de Gedempte Oude Gracht noemt zichzelf wonderwarenhuis. En wonderlijk is het. De entree zelf al, maar helemáál van binnen. Wat is het hier verrassend groot! Het assortiment is een combinatie van kunst, (woon)accessoires en klein meubel. Het is genot om hier rond te struinen.
Meer DPRTMNT >>

DPRMT-Haarlem-5

Mashed Concept Store
Stoer, rauw, inspirerend, uitnodigend en vernieuwend. Met deze woorden kan Mashed Concept store omschreven worden. Er is al een Mashed in Amsterdam, en nu dus in de Kleine Houtstraat in Haarlem. Natuurlijk gingen wij een kijkje nemen!
Meer Mashed >>

Mashed-conceptstore-Haarlem-1

OU. Boutique & Juicebar
OU. is bekend uit de 9 straatjes in Amsterdam. De vestiging in Haarlem heeft – naast toffe kleding, de leukste accessoires om je outfit af te maken en kinderkleding – ook een Juicebar. Bij deze bar van JuiceBrothers scoor je de lekkerste verse en gezonde sappen. Een flinke boost dus.
Meer OU. Boutique >

OU Haarlem06

Sissy-Boy flagshipstore Haarlem
Winkelen 2.0, want bij de Sissy-boy flagshipstore kun je ook koffie drinken of lunchen, is altijd de nieuwe collectie te vinden en heeft alles een verhaal. Maar vooral: het pand is enorm en een bezoek waard.
Meer Sissy-Boy >>

Sissy boy haarlem 5

Foof: kledingwinkel & hang-out
Enthousiaste zussen Tessa en Bibi runnen Foof. In deze shop veel kinder- en dameskleding, accessoires, verzorgingsproducten en cadeaus. Koffie drinken of lunchen kan hier ook. Geniet ondertussen van het mooie pand. Authentiek en van binnen hip Scandinavisch.
Meer over Foof >

Foof Haarlem

NYHAVN duurzame conceptstore
Deze conceptstore in de Koningstraat heeft een duurzaam tintje. De producten hier zijn tweedehands of eerlijk gemaakt. Leuke cadeaus, maar ook kleding, meubels en koffie.
Meer NYHAVN >

NYHAVN-Haarlem-6

Minguz
Een leuke mix bij Minguz van fashion en lifestyle. Prachtige ruimte met ook veel leuke cadeaus. Elk item is door eigenaresse Wendy met zorg uitgekozen. Je vindt er bijvoorbeeld boeken, kussens, vrolijke kaarsen, kraamcadeaus en lekkernijen.
Meer over Minguz >

Minguz-Haarlem-4

Op zoek naar meer shopinspiratie? Bekijk onze shoppagina met tips voor alle leuke shops van Haarlem en omgeving hier.

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!