Op nummer 91 in de Zijlstraat kun je Bij Saar Thuis heerlijk winkelen. In dezelfde straat kan dat nu ook op nummer 88. Eigenaresse Elise de Bruijn heeft daar net een nieuwe winkel geopend: Bij Saar Thuis Kids!

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-9

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-8

In de etalage word je verwelkomd door een stoer en enorm hobbelpaard. Binnen tref je een frisse, stijlvolle conceptstore met prachtige items voor kinderen. Als je rondloopt, zie je met name veel kinderkleding (voor 0-14 jaar), maar ook rugtasjes, bestek, petten, slabbetjes, en ander leuks. Het assortiment van de winkel bestaat uit allemaal items die Elise zelf mooi vindt. Ze volgt haar gevoel en heeft een bepaalde stijl die veel mensen zal aanspreken. Dat de items praktisch zijn, is minstens zo belangrijk als dat ze er leuk uitzien. Net als dat de items Fair Trade zijn en van goede kwaliteit.

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-15

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-14

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-12

Elise adviseert de klanten met veel passie, kennis en plezier. Ze is zelf ook mama van twee kinderen en weet hoe fijn het is als je voor je kinderen in 1 winkel meerdere items bij elkaar kunt shoppen. Je vindt Bij Saar Thuis veel Nederlandse en Scandinavische (vooral Deense) merken, zoals Little Indians, Enfant, House of Jamie, Nice Things Mini, Flow en Bellerose.

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-7

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-6

Binnenkort komt in de winkel een ‘mommy’s corner’. Een mooi hoekje speciaal voor de mama’s. Zij kunnen hier snuffelen tussen de luiertassen, verzorgingsproducten, en meer fijns. Ideaal ook voor als je op kraamvisite gaat en een kersverse mama wilt verwennen.

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-2

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-4

Voor de kinderen is er een apart speelhoekje gemaakt, zodat zij zich niet zo snel zullen vervelen. Wil je toch liever vanuit huis snuffelen en/of bestellen? Dat kan ook! Neem dan gewoon een kijkje in de webshop (binnenkort online).

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-5

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-1

Bij Saar Thuis Kids is het eigenlijk vreselijk gevaarlijk om te gaan shoppen. Zoveel leuks, wat te kiezen?

Bij-Saar-Thuis-Kids-Haarlem-11

Bij Saar Thuis Kids
Zijlstraat 88
2011 TR Haarlem
Facebook.com/bijsaarthuis

Openingstijden
Maandag 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10.00-18:00 uur
Donderdag 18:30 – 19:00
Zaterdag 10.00-17.00 uur
Zondag 12:00 – 17:00 uur

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie