De zusjes van FOOF hebben het wederom geflikt! Een jaar geleden opende ze al kledingwinkel en hang-out FOOF, en nu komt daar de prachtige schoenen en accessoires winkel aan de Kleine Houtstraat bij. Een cadeautje voor alle dames. Je vindt er een fijne selectie aan schoenen. Van pumps tot laarsjes en van sneakers tot ballerina’s. Je waant je in de mooie luxueuze winkel. Een prachtige zeegroene ’comfy’ poef maakt het geheel af.

foof-shoes-haarlem-03

foof-shoes-haarlem-21

foof-shoes-haarlem-27

Er was veel vraag naar een goede en leuke schoenenwinkel in Haarlem, daarom hebben de zusjes Bibi en Tessa de zogeheten ‘stoute schoenen aangetrokken’. Op eigen ‘FOOF’ wijze hebben zij aan deze vraag gehoor gegeven in de vorm van FOOF Shoes. De zusjes weten als geen ander een juiste en originele selectie uit de vele collecties van merken te maken, die aan de wensen van de klanten voldoet, maar ook op de eigen ’FOOF smaak’ aansluit. Soms is de keuze gewaagd en trendy, soms is deze toegankelijker. Dat maakt het assortiment in de winkel spannend en onvoorspelbaar.

foof-shoes-haarlem-01

foof-shoes-haarlem-10

foof-shoes-haarlem-02

De prijzen sluiten aan op iedere portemonnee, dat is mede waar de kracht van FOOF ligt. Bij FOOF Shoes vind je o.a. schoenen van Spaanse afkomst, zoals Lola Cruz, Toral en het befaamde Pretty Ballerinas wat afkomstig is van het eiland Menorca.
Italië is vertegenwoordigd door het merk Via Roma. Het Amerikaanse merk Kendall + Kylie (de Kardashian zusjes) staat ook op de schoenenplank te prijken. Ook vind je er het stijlvolle Britse merk Marc Fisher.

foof-shoes-haarlem-22

foof-shoes-haarlem-26

foof-shoes-haarlem-15

Naast schoenen verkoopt FOOF Shoes o.a. de ‘home & gifts’ lijn van Marie-Stella-Maris, sieraden van het Nederlandse Lobibeads, sjaals en sokken van Black Colour en lingerie van het Deense merk Neo Noir. Verder vind je er verschillende inspirerende boeken en stijlvolle woonaccessoires. Voor een mooi en origineel cadeau voor een vriendin, zus, moeder of jezelf kun je bij FOOF Shoes dus ook goed slagen!

foof-shoes-haarlem-20

foof-shoes-haarlem-18

FOOF staat bekend om de persoonlijke benadering. Je kunt als klant eerlijk, vriendelijk en professioneel advies verwachten. Leuk te weten is dat FOOF Shoes vanaf volgend jaar ook trendy en hoogwaardige kinderschoenen zal gaan verkopen.

foof-shoes-haarlem-08

foof-shoes-haarlem-10

Een bezoekje aan FOOF Shoes is een feestje op zich en laten wij nou net enorm van feestjes houden!

foof-shoes-haarlem-13

FOOF Shoes
Kleine Houtstraat 15
2011 DD Haarlem
foofhaarlem.nl
Facebook.com/FOOF

Openingstijden
Maandag: gesloten
Di t/m Za: 10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag: 12.00 uur tot 17.00 uur

Fotocredits: Linda Kortekaas Fotografie

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie