FOOF is een nieuwe winkel met dames- en kinderkleding in de Kleine Houtstraat gerund door de twee enthousiaste zussen Tessa en Bibi. Eigenlijk voldoet ‘winkel’ niet, want FOOF is meer. Bij FOOF drink je koffie, kan je werken, vind je te gekke (woon)accessoires en kom je ontbijten of langs voor de lunch.

Foof Haarlem

Foof Haarlem

De twee van origine Zandvoortse zusjes zijn altijd op elkaar ingespeeld geweest. Het is dan ook niet heel verrassend dat zij voor deze gezamenlijke onderneming hebben gekozen. Bibi komt uit de kinderkleding en Tessa werkt naast FOOF ook nog als vertegenwoordigster in de dameskleding. De link tussen dames- en kinderkleding was dan ook snel gelegd.

Foof Haarlem

Foof Haarlem

Met FOOF is er een mooie en sfeervolle shop neergezet. De stoere industriële en simplistische Scandinavische look and feel is de perfecte mix voor in dit authentieke pand. FOOF doet zeker het pand eer aan. De nostalgische vloer is in originele staat gelaten en op de witte muur worden sfeerbeelden geprojecteerd.

Foof Haarlem

Foof Haarlem

Het concept is duidelijk. Je kunt hier voor kwalitatieve dames- en kinderkleding (0-4 jaar) terecht, maar ook van een ontbijtje/lunch genieten of buiten de deur werken (er is wifi). Naast de smaakvolle granola en muffins van De Groene Zusjes, serveert FOOF ook hele fijne fairtrade koffie van Noble Tree. Naast kleding vind je er ook een mooie selectie aan accessoires; prachtige sieraden, fijne mokken, woonaccessoires, kinderschoentjes, notitieboekjes en verschillende crémes.

Foof Haarlem

Foof Haarlem

Foof Haarlem

Zowel eigentijdse vrouwen als moeders en schoonmoeders kunnen in deze winkel hun hart ophalen. Voor cadeautjes, maar ook zeker voor zichzelf. Bij FOOF staat beleving voorop. Bibi en Tessa willen hun klanten thuis laten voelen en met een positief gevoel de deur uit laten gaan. Dit is bij mij meer dan gelukt!

Foof Haarlem

Foof Haarlem

Merken die FOOF in dameskleding voert zijn o.a. Saint Tropez, Grace & Mila, Knit-Ted, Hunkydory, Ruby Tuesday en Frnch. Voor kinderen is er Babe&Tess, Tocoto Vintage. One we like, My Moumout, Mockies en Repose ams.

IMG_3507

Foof Haarlem

FOOF
Kleine Houtstraat 23
2011DD Haarlem
foofhaarlem.nl
www.facebook.com/FOOF

Openingstijden
Ma: gesloten (winkelen op afspraak optioneel)
Di t/m za: 10.00 tot 18.00 uur
Zo: 12.00 tot 17.00 uur

Fotocredits: Linda Kortekaas Fotografie

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie