Als je ook maar een beetje van stoere tassen houdt, dan smelt je gegarandeerd weg bij GOTO. Deze winkel op de Gedempte Oude Gracht verkoopt stoere kwaliteitstassen van merken zoals Herschel, Fjällräven, Eastpak, The North Face, Burton en Cowboysbag. Maar ook voor slippers, kleding en accessoires kun je hier terecht. Wij showen graag onze favoriete tas aan jou!

GOTO-Haarlem-4

Laura – Eastpak
“Er borrelt meteen een stuk jeugdsentiment bij mij op door deze tas. Mijn hele schooltijd zeulde ik mijn Eastpak overal mee naartoe. Kwaliteit dus! Naast het bekende model zijn er nu nieuwe modellen zoals deze. Ik loop er nog steeds mee weg!” Deze tassen zijn inderdaad ‘Built to resist’, want Eastpak geeft je maar liefst 30 jaar garantie op de standaardmodellen. Naast nieuwe modellen ook elk jaar weer nieuwe kleuren en prints.

GOTO-Haarlem-Laura

Kristel – Burton
“Deze Burton tas is mijn favoriet, een tas met veel bergruimte, handige snufjes en leuk model. Door de aparte vakken voor bijvoorbeeld mijn laptop voor mij als freelancer ideaal. Kan hem overal mee naartoe slepen.” De Burton tassen zijn ontworpen voor actieve mensen, en bieden meerdere aparte vakken. Het materiaal is duurzaam. Van oorsprong is Burton een snowboard merk, maar deze tassen kunnen zeker ook buiten de piste! “Naast de tas is GOTO zelf erg leuk en de eigenaar Pieter supervriendelijk, ik ga er zeker vaker heen!”

GOTO-Haarlem-Kristel

Janina – Herschel
Pas sinds 2009 bestaat het merk Herschel, opgericht door broers Jamie en Lyndon Cormack uit Canada, en iedereen loopt ermee weg. “Herschel betekent kwaliteit en tijdloos met oog voor detail, en hoe leuk is dit zachtroze model? Top voor de zomer.” Het assortiment wisselt continue. Kleuren, verschillende modellen en prints. Allemaal met hoog gehalte ‘hebben hebben hebben’!

GOTO-Haarlem-Janina

Lucinda – Fjällräven
Het Zweedse merk Fjällräven gaat al ruim vijftig jaar mee. De tassen zijn licht, duurzaam en functioneel. “We kennen Fjällräven als outdoormerk, maar deze tassen kunnen voor iedereen. Ik vind ze lekker stoer, past helemaal bij mij! En nog duurzaam ook.” Er zijn meerdere modellen verkrijgbaar, en deze tassen zijn bijna onverwoestbaar.

GOTO-Haarlem-Lucinda

Bij GOTO kun je dus zeker terecht voor een stoere kwaliteitstas. Het is goed struinen in deze winkel en eigenaar Pieter is er om je bij te staan met advies. Hij begon 2,5 jaar geleden met GOTO in Haarlem en dat bevalt erg goed. Pieter is steeds op zoek naar vernieuwing. “Naast tassen verkopen wij ook seizoensartikelen zoals slippers, regenkleding, handschoenen, mutsen en zonnebrillen. Maar ook kleding van merken zoals Kuyichi, accessoires zoals portemonnees, veldflessen en sokken. Ik vind het leuk te veranderen, trends te volgen en wensen van onze bezoekers te volgen. En ja, Haarlem is een geweldige stad! Ik werk en woon hier zelf met veel plezier”, vertelt Pieter.

GOTO-Haarlem-1

GOTO-Haarlem-8

GOTO-Haarlem-9

Naast de fijne spullen is de winkel leuk om binnen te kijken. Achterin een mooie binnentuin en centraal gelegen aan de Gedempte Oude Gracht. De koffie staat klaar. Er zijn ook genoeg plannen voor de toekomst. Zo verandert het assortiment altijd, GOTO verveelt dus nooit, en heeft Pieter ook ideeën over uitbreiding. Wij houden GOTO in de gaten, en komen zeker snel weer langs. Die tassen werken toch licht verslavend 🙂

GOTO-Haarlem-7

GOTO-Haarlem-5

GOTO-Haarlem-2

GOTO Haarlem
Gedempte Oude Gracht 50
2011 GS Haarlem
Tel 023-7515712
www.gotobags.nl

Openingstijden
Maandag 13:00 – 18.00
Dinsdag 11.00 – 18.00
Woensdag 11.00 – 18.00
Donderdag 11.00 – 19:00
Vrijdag 11.00 – 18:00
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag 12:00 – 18:00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie