Half januari kondigde woonwinkel Home Stock de verhuizing al aan. Van pop-up concept aan Drossestraat 7 naar nieuwe vaste plek aan Drossestraat 16. Aan de overkant dus 🙂 De verhuizing is inmiddels in volle gang, en aangezien wij groot fan zijn volgen wij ze op de voet.

Home-Stock-Haarlem-team

De sleutel van het oude pand is ingeleverd, en in het nieuwe pand wordt druk verbouwd. Betekent dus dat shoppen even niet mogelijk is, maar het wachten wordt straks beloond. De nieuwe ruimte is zoals wij gewend zijn van Home Stock lekker groot (500m2). Wat vooral fijn is: de nieuwe locatie is vast! Op 3 maart gaan ze weer open en vind je hier weer volop industrieel vintage, nieuwe meubels en verrassende accessoires. Waarschijnlijk gaat de deuren zelfs al iets eerder open. Wij houden het in de gaten..

Home-Stock-Haarlem-de-verhuizing

De sfeer bij Home Stock is en blijft lekker los. Alle items, van bekende merken tot vintage items, staan door elkaar. Geen aparte hokjes dus. Voor elk budget is iets te vinden. Ik ga bijna nooit zonder iets de deur uit. Ook fijn: er zijn stylisten aanwezig om je te helpen kiezen.

Home Stock limited editions Haarlem 7

Deze woonshop was tot nu toe altijd ‘tijdelijk’, al zit Home Stock er al sinds 2014. De nieuwe locatie is echt blijvend, we hoeven dus niet meer zonder! Eigenaresse Sita vertelt: “We hebben een ongelofelijke fijne tijd gehad in ons oude pand waar Home Stock is geboren. De verhuizing doet nu al een hoop stof opwaaien 😉 Maar we zijn druk aan het klussen en de nieuwe winkel gaat 3 maart weer open in geheel Home Stock waardige stijl!”

Homestock-Haarlem-2

De verhuizing is dus in volle gang. Wij blijven Home Stock volgen, en doen straks uitgebreid verslag van de nieuwe locatie. Kun je niet wachten met shoppen? Dat kan nog wel steeds via de webshop!

Homestock-Haarlem-3

Home Stock nieuwe locatie (open vanaf 3 maart)
Drossestraat 16
2011 XW Haarlem

Tel 023 583 55 60
www.homestock.nl
Facebook.com/Homestock

Openingstijden
Ma: 12:00 – 18:00
Di: 10:00 – 18:00
Wo: 10:00 – 18:00
Do: 10:00 – 18:00
Vr: 10:00 – 18:00
Za: 10:00 – 18:00
Zo: 12:00 – 17:00

Haarlemse nieuwtjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!