De meeste Haarlemse boetiekjes zijn gevestigd in de Gouden straatjes, oftewel de kleinere straatjes in het centrum. Maar de boetiekjes duiken ook op in de Grote Houtstraat. Zo ook Just B invited. Een shop met voornamelijk merken uit het Europese noorden en een mix van kleding, accessoires en homewear.

just-b-etalage just-b-toonbank

De echte fan kan Just B. nog kennen als kledingmerk. Met eigen collecties zijn ze inmiddels gestopt, maar de boetiek met trendy merken is springlevend. Just B. invited heeft duidelijk een lichte voorkeur voor merken uit Scandinavië. Waarom? Mooie kwaliteit voor de juiste prijs. Less is more. Uiteraard zijn er ook merken van eigen bodem te vinden. Denk aan Object, G-STAR, Just Female, Second Female en King Louie. Trendy en stoer. Een bezoekje zal altijd verrassen, want het assortiment verandert wekelijks.

just-b-producten just-b-kleedkamers

Naast kleding is hier meer te koop zoals tassen (o.a. Cowboy bags), sieraden, homewear, beauty producten en andere accessoires. Voor ieder wat wils, en daarom leuk voor een brede doelgroep. Ideaal voor de moeder-dochter shopdagen.

just-b-interieur-overzicht just-b-interieur

Just B. invited is ook dol op eigen events. Zo organiseren zij regelmatig een G-Star ladies night en shopavonden. Ook open op afspraak voor een personal shopping night met styling advies en hapjes en drankjes. Mogelijk vanaf 4 personen, voor een leuke (shopping)avond!

just-b-home-deco gevel-just-b

Just B. invited
Grote Houtstraat 163
2011 SL Haarlem
Tel 023 – 5320921

www.invitedbyjustb.com
facebook.com/Just.B.Haarlem
twitter.com/JustBInvited

Openingstijden:
Ma: 13:00 – 18:00
Di – Woe: 10:00 – 18:00
Do: 10:00 – 21:00
Vr: 10:00 – 18:00
Za: 10:00 – 17:00
Zo: 12:00 – 17:00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie