Kloffie is naast een eigentijdse fashion, footwear en lifestyle winkel ook nog eens een winkel die je als eerste verwelkomt in Haarlem. Dat is tenminste als je vanuit Haarlem Noord en/of Haarlem Station de stad binnen komt. Aan de Kruisstraat 6 bevindt zich dit authentieke pand. Na een intensieve verbouwing, is Kloffie het Kloffie geworden waar eigenaar Michel naar streefde.

kloffie-haarlem-10

kloffie-haarlem-11

kloffie-haarlem-04

De originele pui is al meteen een echte eyecather! In het pand vind je nog iets heel bijzonders: een kijkje in het ondergrondse gangenstelsel van Haarlem door een stuk glazen doorzichtige vloer. Vermoedelijk loopt dit door heel Haarlem, een leuke extra twist bij Kloffie dus.

kloffie-haarlem-29

kloffie-haarlem-20

kloffie-haarlem-37

Haarlem heeft Michel’s hart helemaal gestolen, en hij die van ons. Deze van origine Zwanenburgse Amsterdammer heeft zich niet alleen met zijn bedrijf in Haarlem gevestigd, maar noemt onze stad ook zijn thuis. Volledig tevreden staat Michel te glunderen in zijn eigen toko. Michel zit al vanaf dag één in de mode en kan nu eindelijk zijn droom op geheel eigen wijze vervullen. Het enthousiasme van de eigenaar is aanstekelijk. Hij heeft een vlotte babbel en toont daarnaast oprecht interesse in zijn klanten. Dat is precies waar het voor hem in deze winkel om draait; “open en eerlijkheid, gezelligheid, mooie producten en passie voor het vak!”

kloffie-haarlem-06

kloffie-haarlem-16

Bij Kloffie kunnen zowel dames als heren terecht voor een mooie outfit, fijne schoenen en accessories om het af te maken! Ook vind je er originele cadeautjes en woonaccessoires om je woning op te leuken.

kloffie-haarlem-26

kloffie-haarlem-41

Merken welk o.a. bij Kloffie verkrijgbaar zullen zijn: Minimum, Numph, Wemoto, Levi’s, Just Female, Denham, Cluse Watches, Stussy, Suit en Native Young. Ook scoor je hier sneakers of schoenen van bijvoorbeeld Puma, Asics, Vans, Gourmet of Diadora.

kloffie-haarlem-21

kloffie-haarlem-25

kloffie-haarlem-32

Mag duidelijk zijn: Kloffie is een echte aanwinst voor Haarlem!

Kloffie
Kruisstraat 6
2011 PX Haarlem
www.kloffiehaarlem.nl/
www.facebook.com/kloffie.haarlem
Instagram.com/kloffiehaarlem

Openingstijden
Maandag: 12.00 t/m 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 t/m 18.00 uur
Woensdag: 10.00 t/m 18.00 uur
Donderdag: 10.00 t/m 19.00 uur
Vrijdag: 10.00 t/m 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 t/m 18.00 uur
Zondag: 12.00 t/m 17.00 uur

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie