Mannen, wij weten dat shoppen voor jullie vaak een moetje is. Dat geslenter en winkel in en winkel uit hoeft niet zo. Een lijst met de leukste kledingwinkels voor mannen waar je meteen kunt scoren, en dus weer maanden vooruit kan, is dan fijn. Hier zijn ze: de leukste shops voor mannen in Haarlem!

leukste-winkels-mannen-haarlem

 

Kloffie

Vanaf het station stuit je zo op deze shop voor mannen in de Kruisstraat met eigentijdse fashion. Neem je vriendin of vrouw mee, want ook voor de dames kun je hier terecht. Ze zijn benoemd tot de meest innovatieve winkel van 2015. Kleding, footwear en lifestyle. Eigenaar Michel en zijn team staan voor je klaar.
Kruisstraat 6Meer over Kloffie >

kloffie-haarlem-21

 

Number Nine

Met inmiddels 2 winkels in Haarlem kunnen wij Number Nine een daverend succes noemen. Met kleding, sneakers, zonnebrillen, horloges en meer! De winkel in de Kruisstraat verkoopt ook lifestyle producten.
Kleine Houtstraat 9 (sneakershop aan de overkant), Haarlem – Meer over Number Nine Kleine Houtstraat >
Kruisstraat 34-36Meer over Number Nine Kruisstraat >

Number-Nine-Lifestylestore-Haarlem-7

 

Ligtblauw

Deze mannenwinkel heeft alles onder één dak, van schoenen tot kleding en accessoires, casual en nette kleding, en ook nog eens goede merken zoals Boss Orange, Boss Green, Filippa K en Armani.
Anegang 29Meer over Ligtblauw >

 

Meent

Soppen voor mannen doe je bij de Meent. De Meent is een ruime en stoere shop en de kleding varieert van casual chique tot stoer denim. Er is ook een leestafel met koffie en styling adviseurs. Zo’n shop waar je in 1x klaar bent. Handig!
Anegang 27AMeer over Meent >

meent-haarlem

 

Zonen

Deze shop is helemaal voor de man. Trendy merken als Drykorn, Selected Homme, Zumo, en Solid. De sympathieke eigenaar helpt je graag.
Grote Houtstraat 151Meer over Zonen >

zonen-haarlem

 

Crème Fresh

Als we het hebben over kledingwinkels voor mannen, dan mag Crème Fresh niet ontbreken. Het is namelijk de grootste men-only store van Nederland. En die vind je in Haarlem. Groot betekent ook veel merken, meer dan 40. Van Superdry tot Scotch & Soda en Diesel.
Grote Houtstraat 139Meer over Crème Fresh >

 

Revert 95

Een walhalla voor skate- en snowboardliefhebbers. In deze boardshop vind je merken als Vans, Oakley en Obey. Ook veel kleinere Europese merken. Allemaal kwalitatief hoogstaand en eerlijk geproduceerd.
Kleine Houtstraat 30Meer Revert 95 >

Revert Haarlem

The Wardrobe

Mooie kledingwinkel voor mannen in de Warmoesstraat met de betere hippe merken zoals Filling Pieces, ETQ., Kenzo en Neil Barrett. Ideaal voor de druk bezette man die op zoek is naar nieuwe kleding en extra service.
Warmoesstraat 14Meer Wardrobe >

the-wardrobe-haarlem

 

Scotch & Soda

Het Amsterdamse merk Scotch & Soda is met meer dan 150 winkels een succes te noemen. De Haarlemse variant vinden wij extra fijn. Het statige pand is namelijk een feest op zich. De collectie is altijd een verrassende mix van stoffen, geïnspireerd op oude klassiekers en hedendaagse culturen. Mannen, hier willen jullie shoppen!
Kruisstraat 45Meer Scotch & Soda >

Scotch Soda Haarlem

 

Drifter

Mooie, relaxte mannen kledingwinkel op de hoek van de Gierstraat en de Botermarkt, met een goede selectie aan duurzame en kwalitatieve kledingmerken, accessoires en fijne lifestyle producten. De kwaliteit hier is top, en de koffie heerlijk. 
Gierstraat 2 – 
Meer Drifter >

 

Suit Supply

Ook deze winkel is niet alleen in Haarlem een begrip. Suit Supply zit zelfs in diverse landen. Ideaal voor de man die goed voor de dag wil komen, en je vindt hier – zoals de naam al zegt – pakken in alle soorten en maten.
Zijlstraat 70-74Meer Suit Supply >

suit-supply

MEER SHOPTIPS? Wij hebben ook deze lijstjes voor je!
Top 10 shops voor de vrouw >
Leukste winkels voor je huis >
Onze favoriete kinderwinkels >
Leukste cadeaushops >
Conceptstores in Haarlem >Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!