Mocht je je afvragen wat een naaimachine en een kappersstoel met elkaar te maken hebben? Niets. Totdat Haarlemmers Naomi Wijnands en Ceóni van Broekhuizen besloten samen de creatieve hotspot ONS te openen. Noem het een atelier, een winkel, een salon, een werkplek. Het is eigenlijk alles in één.

ONS-Haarlem-11

ONS-Haarlem-15

In één van de leukste winkelstraatjes van Haarlem, de Schagchelstraat, komen ‘NAOM!’ en ‘Karel en Kees’ samen. Twee brands die staan voor mooi haar en mooie kleding. Geen conceptstore, wel een heel nieuw concept in Haarlem. Hier wordt niet alleen verkocht, hier wordt ook bedacht en gemaakt.

ONS-Haarlem-4

ONS-Haarlem-12

Een maand voor opening is het pand in de Schagchelstraat onder handen genomen door de Meubelbrouwerij. Daarmee is ook het interieur nu 100% design! Een verrassende combinatie van industriële en natuurlijke materialen, zwart/wit en kleur, strakke lijnen en zachte stoffen geven ONS een lekker eigenzinnig tintje.

ONS-Haarlem-13

ONS-Haarlem-9

ONS-Haarlem-14

Hairstylist Naomi is met NAOM! terug van weggeweest in het Haarlemse. Ja, wij horen haar vaste klanten alweer juichen! Na het runnen van een salon in Amsterdam opent ze nu bij ONS haar échte eigen plek. “Samen met jou kijk ik naar wat bij jou past en waar jij blij van wordt. Mooi en gezond haar is voor mij belangrijk. Eén van de redenen om te kiezen voor de producten van Kevin Murphy. Een lijn die bekend staat om het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Shampoo op basis van honing? Hairspray met boomhars? Je haar houdt ervan! Daarnaast staan de producten ook nog eens heel mooi op je nachtkastje!”

ONS-Haarlem-8

ONS-Haarlem-10

Ceóni is het creatieve brein achter Karel en Kees. Tot voor kort nog verkrijgbaar bij ID Store en nu bij ONS haar eigen atelier en winkel. Karel en Kees staat voor stoer, eigenwijs, maar tegelijkertijd ook heel vrouwelijk. Van de eerste tekening tot de leren top die in het rek hangt. Ceóni bedenkt en maakt het zelf. En dat doet ze ook op maat. Zie jij in de rekken een broek, maar wil je die liever in een andere kleur? Dat kan! De rollen stof hangen aan de muur en haar naaimachine staat op de werktafel klaar.

ONS-Haarlem-3

Deze twee meiden openen met ONS een verassende plek en nodigen jou uit om gezellig mee te komen proosten op hun openingsborrel. Deze vindt plaats op zaterdag 23 januari, vanaf 17.00.

ONS-Haarlem-6

ONS-Haarlem-1

ONS
Schagchelstraat 37
2011HW Haarlem
Facebook.com/ons.design
www.ons.design

Openingtijden
Ma t/m za: 09.00 tot 18.00 uur
Binnenlopen bij NAOM! mag altijd, wil je zeker zijn van een plekje bel of mail van tevoren voor een afspraak: 06-24942550 / info@naomiwijnands.com

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie