‘Just B. invited’ geniet al even van haar mooie plek in de Grote Houtstraat. Een bijzondere boetiek waar een goede mix van veelal Scandinavisch ontwerp in de rekken hangt. Én.. waar alles wat je in de winkel ziet ook te koop is. Niet alleen dat stoere vest en mooie sieraden, ook die leuke vaasjes. Wat je misschien nog niet wist, is dat Just B. invited ook personal shoppingnights organiseert. Natuurlijk waren wij hier heel benieuwd naar!

just-b-interieur-overzicht just-b-interieur

Van een shop met alleen een eigen collectie, is Just B. invited nu een plek waar het combineren van unieke items en vrouwelijke designs van diverse merken voorop staat. En met de creatieve tips die je krijgt is slagen voor een outfit die bij jou en iedere gelegenheid past hier niet moeilijk. Je vindt kleding en accessoires van o.a. deze (bekende en minder bekende) labels: OBJECT, Libertine-Libertine, King Louie, Second Female, Just Female, Kaibosh, en onze persoonlijke favoriet – het Deense merk Minimum.

Just-B-invited-shoppingnight

Speciaal voor de drukke zakenvrouw die doordeweeks geen tijd heeft om ontspannen te shoppen, of voor vriendinnen die graag persoonlijk en deskundig stylingadvies willen, organiseert Just B. invited personal shoppingnights. Een avond die volledig draait om jou/jullie. Je kunt je maten, wensen en voorkeuren doorgeven en Just B. invited zal vast het één en ander voor jou uitzoeken. Natuurlijk mag je ook zelf lekker struinen onder het genot van een glas wijn en een kaasje van het Haarlemse Tromp, of zelfs een diner (op aanvraag).

Just-B-invited-shoppingnight-3

Just-B-invited-shoppingnight-2

Wil je op je gemak kunnen rondkijken, de ervaring van een personal shopper of misschien wel een hele nieuwe look? Dan is jezelf trakteren op een personal shoppingnight bij Just B. invited zeker een aanrader. Shoppingnights zijn kosteloos en mogelijk op iedere avond na sluitingstijd, behalve donderdag i.v.m. koopavond. Voor meer informatie loop je gewoon even naar binnen bij deze trendy store in de Grote Houtstraat of mail je naar n.d.koning@justb.eu.

Just-B-invited-shoppingnight-1

Just B. invited
Grote Houtstraat 163
2011 SL Haarlem
Tel 023 – 5320921

www.invitedbyjustb.com
facebook.com/Just.B.Haarlem
twitter.com/JustBInvited

Openingstijden:
Ma: 13:00 – 18:00
Di – Woe: 10:00 – 18:00
Do: 10:00 – 21:00
Vr: 10:00 – 18:00
Za: 10:00 – 17:00
Zo: 12:00 – 17:00
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké