Sneakers, je kan er geen genoeg van hebben, of krijgen. Alle kleuren, soorten en maten kunnen niet in je kast ontbreken. Haarlem is sinds een paar maanden trotse bezitter van een te gekke sneakershop: Sneak Up. Gevestigd in de Gierstraat, en dus midden in het centrum. Kan tijdens een dagje shoppen niet ontbreken!

sneak-up-haarlem-eva sneak-up-haarlem-binnen

Eigenaresse Eva is zelf groot sneaker liefhebber, en geboren en getogen Haarlemmer. In haar eigen stad kon ze nog niet slagen voor de exclusievere sneaker modellen. Dus startte zij met haar eigen winkel. Vol hippe sneakers en exclusieve modellen die nog niet in Haarlem te vinden zijn. Bless Eva! Dit maakt Sneak Up ook direct een unieke shop.

sneak-up-haarlem

Wat maakt sneakers toch zo’n aantrekkelijk product? Volgens Eva wordt aan deze schoen extra veel aandacht en creativiteit besteed. “Het zijn op zich zelf staande kunstwerkjes”. En dat aan de voet, daar kan je mee voor de dag komen. Ze zijn voor iedereen, Sneak Up verkoopt modellen voor dames, heren en kids.

sneak-up-haarlem-sneakers sneak-up-haarlem-interieur

De shop zelf is een genot voor het oog. Veel aandacht voor het interieur, en dat heeft geresulteerd in een mooie winkel met de sneakers als trots middelpunt. Diverse merken zoals Adidas, Asics, Nike en Puma staan als kunstwerkjes opgesteld. Daarnaast verkoopt Sneak Up ook wat onbekendere merken zoals Supra, een tof merk dat in Amerika al grote bekendheid heeft, en Saucony, een hardloopmerk met ook een lifestyleafdeling met toffe runners. Het assortiment wordt continue vernieuwd, een bezoek aan Sneak Up is dus telkens weer een feestje.

sneak-up-haarlem-asics sneak-up-haarlem-adidas

Naast sneakers bestaat het assortiment uit old school Casio horloges, Jason Markk cleanerkits en t-shirts van jonge Nederlandse ontwerpers. Eva heeft zelf een kunst achtergrond en weet hoe lastig het is om in een winkel terecht te komen. Juist daarom besteedt zij graag aandacht aan deze nieuwe merken.

Ambities voor de toekomst? Ja! Uitbreiden naar andere steden. Maar voorlopig is Haarlem de enige gelukkige bezitter van deze toffe sneakerstore 🙂

PS: Sneak Up heeft ook een webshop, voor het sneakershoppen vanaf de bank.

Sneak Up
Gierstraat 71
2011 GC Haarlem
Tel 023 531 98 16

www.sneakupstore.nl
facebook.com/pages/Sneak-Up
twitter.com/sneakupstore
instagram.com/sneakupstore

Openingstijden:
Ma: 13.00 – 18.00
Di – vrij: 10.00 – 18.00
Za: 10.30 – 18.00
Zo: 12.00 – 17.00
Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie