Met zijn tweetjes een weekend naar Haarlem is een uitstekend idee. Romantisch overnachten in Haarlem doe je op één van deze 7 accommodaties. We hebben onze tips op een rij gezet. Allemaal luxe, knus, kleinschalig en midden in de stad om romantisch te overnachten in Haarlem.

Romantisch-overnachten-Haarlem

 

Brass Hotel Suites

Deze suites hebben alle ingrediënten voor een romantische overnachting in Haarlem: luxe, prachtig ingericht, groot, in het centrum en ook nog in een monumentaal pand. Er zijn 10 suites met allemaal een naam die refereert aan de zee. Elke suite heeft iets extra’s zoals een sauna, jacuzzi, of stoomcabine. Echte verwennerij dus.
Korte Veerstraat 1 – Boek een kamer >

Brass Hotel Suites Haarlem 1

 

Frenchie Hotel 

Sinds kort vind je boven het Frenchie restaurant een prachtig nieuw boutique hotel. Modern Frans, Parijs-achtig, urban, een aantal grappige, verstopte details en hier en daar een hondenpootje ter verwijzing naar de schattige Franse bulldogs. Een romantisch hotel in Haarlem met prachtige Franse elementen.
Gedempte Oude Gracht 46Meer over Frenchie Hotel > 
Boek een kamer >

Hotelkamer Hotel Frenchie Haarlem

Bed & Breakfast 1001 Nacht

Kleinschalig, midden in het centrum en betaalbaar. Wat wil je nog meer? De 2 ruime kamers bij 1001 Nacht zijn ingericht in Oosterse sfeer en het is hier heerlijk rustig terwijl je buiten zo de drukte instapt. Overnachting is inclusief een heerlijk ontbijt. Koningsstraat 20 – Meer over Bed & Breakfast 1001 Nacht >
Boek een kamer >

Bed and breakfast 1001 nacht Haarlem 4

 

Boutiquehotel Staats

Een romantisch hotel in Haarlem vinden is niet moeilijk. Dit boutiquehotel met 21 kamers moesten we wel opnemen in dit lijstje, want het is een enorme aanrader. Staats ligt vlakbij het station en is geweldig ingericht. Alle kamers zijn ruim, luxe en sfeervol. Willen jullie jezelf trakteren op iets extra’s? Ga dan voor de Presidential Suite of Royal Suite.
Ripperdastraat 13a – Boek een kamer >

Boutiquehotel Staats Haarlem

 

Haarlem Hotel Suites

De naam onthult het al: dit zijn suites met het gevoel van een appartement in hotelsfeer. Er zijn 8 suites, verdeeld over verschillende locaties midden in de binnenstad. Heerlijk privé en romantisch dus. Allemaal hebben ze een eigen keuken, luxe badkamer, een heerlijke bed en woongedeelte. Een aantal hebben een terras. De Spaarne suite heeft zelfs uitzicht over het Haarlemse water.
Meer over Haarlem Hotel Suites >
Korte Veerstraat 40 (receptie), Boek een kamer >

Haarlem Hotel Suites 1

Cozy Lofts

Gloednieuwe appartementen in het centrum van de stad met veel authentieke details. Sfeervol overnachten dus.
Gedempte Raamgracht 77Boek een kamer >

 

Teylers Apartment anno 1608

Aan het Haarlemse water het Spaarne, in de oude binnenstad, en ook nog eens in een monumentaal pand. Van binnen net zo prachtig. Wij willen hier eigenlijk blijven wonen. Met woonkamer, keuken, badkamer en natuurlijk slaapkamer. Haarlem op zijn best dus. Snel volgeboekt, dus zorg dat je er op tijd bij bent.
Spaarne 28Boek een kamer >

goedkope-accommodaties-haarlem

Lees ook:
5x Goedkoop overnachten in Haarlem >
Luxe huisjes aan zee >

Haarlemse nieuwtjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!