Bij Brasss Hotel Suites breng je je nachten in Haarlem door in een prachtig monumentaal pand middenin het centrum. Wij kunnen wel zeggen één van de mooiste. Modern en prachtig ingericht, van alle gemakken voorzien. Met alle heerlijke Haarlemse hotspots voor de deur.

Brass Hotel Suites Haarlem 2

Brass Hotel Suites Haarlem 3

Brass biedt ruimte voor 10 suites, allemaal met een naam die refereert aan de zee. Slaap bijvoorbeeld in Suite Rode Mul, Suite Sardine of Diamonds op the sea. Iedere kamer is zeer ruim en heeft zijn eigen extra faciliteiten, zoals jacuzzi, infraroodsauna of stoomcabine. Luxe elementen zoals een kingsize bed, wifi, tv, dockingstation, airco, wijnklimaatkast, grote badkamer en espresso- en thee mogelijkheden zijn standaard. Een verblijf bij Brass is dus een echte verwennerij!

Brass Hotel 6

De ontbijtkok verzorgt ’s ochtends een heerlijk Nederlands, Brits, Frans ontbijt wat op je kamer wordt geserveerd. Iets te vieren? Laat het zeker even weten, want bij Brass gaan ze voor persoonlijke service. Een verblijf hier staat garant voor genieten. Kamers variëren van 140 en 275 euro per nacht (bij dat laatste heb je dan wel een complete privé wellness tot je beschikking).

Brass Hotel Suites Haarlem 1

Brass Hotel Suites Haarlem 5

Vanuit het hotel is alles in Haarlem centrum op loopafstand. De ligging is geweldig; bij het Spaarne, in het winkelgebied en om de hoek bij alle Haarlemse restaurants.

Bekijk beschikbaarheid of boek direct via Booking.com >

Brass Hotel Suites
Korte Veerstraat 1
2011 CL Haarlem
Meer info >Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké