Heerlijk je dag starten met een ontbijtje op het strand, lunchen, dineren of gewoon lekker een dagje op het strand doorbrengen; het kan allemaal bij Beachclub Far Out! Deze strandtent zit lekker centraal in Zandvoort en is een echt familiebedrijf die al 10 jaar lang bestaat. En ook al zit je midden in Zandvoort, eenmaal op het strand is het vakantiegevoel meteen volop aanwezig.

Bij Far Out werken ze met verse producten. Iedere dag krijgen ze alles vers geleverd, zo blijft de kwaliteit van het eten hoog. Dit is iets wat ze bij Far Out erg belangrijk vinden. Zo blijft alles op de kaart ook van goede smaak, of het nou druk of rustig is. Ook fijn: de service is altijd snel en goed. Mede dankzij het vaste team personeel die er allemaal al 6 à 7 jaar werken.

Wil je je dag echt goed beginnen? Dan moet je echt gaan ontbijten bij Far Out. Het ontbijt is van 9.30 uur tot 11.30 uur en bijna alles is nog gezond ook. Zo hebben ze smoothiebowls, slow juices en natuurlijk heerlijke broodjes. Er is genoeg keus op de aparte ontbijtkaart. Bij de lunch werken ze veel met Tostadas. Dit is een gegrild dun brood met verschillende toppings zoals caprese, poached chicken avocado en Salmon Gravad Lax. Allemaal gezond en lekker! Bij het diner hebben ze vooral pasta en grill gerechten. Een van de favorieten is de rib eye van gerijpt Australisch rund met gegrilde groente & friet. En iets wat je minder vaak tegen komt is de Lamb skewer (lam spies) met tzatziki, salade & friet.

Heb je iets speciaals te vieren? Dan is het shared dining concept wat ze aanbieden zeker een aanrader! Met een groep vanaf 18 personen kan je dit al doen. Jullie krijgen dan jullie eigen ruimte met een 3-gangenmenu die de chef van Far Out voor jullie samenstelt.

Naast lekker eten hebben ze hier ook regelmatig Live jamsessies in het weekend! Vanaf 19.00 uur tot ongeveer 23.30 uur kan je genieten van Live muziek en zelfs een dansje wagen. Lekker laagdrempelig, je hoeft namelijk geen kaartje te kopen en kan gewoon naar binnen lopen wanneer jij wilt. Er zijn elke keer verschillende artiesten en er zijn al verschillende namen voorbij gekomen, zoals Brownie Dutch.

Een lekkere cocktail erbij en je dag (of avond) is compleet. Een tijdje geleden hebben ze zelfs meegedaan aan een cocktailwedstrijd van Licor 43. Hierbij moesten ze een cocktail bedenken en maken met Licor 43. Dit is een sangria met Licor 43 geworden die zo lekker is dat ze daarmee gewonnen hebben! En die staat uiteraard op de kaart. Daarna hebben ze nog een witte sangria gemaakt met Licor 43 en die sloeg zo goed aan dat die nu wereldwijd gedronken wordt. Naast de overheerlijke sangria zijn er natuurlijk nog meer verschillende cocktails en ook mocktails (alcoholvrije cocktails).

Doordat ze veel gebruik maken van planten en bomen bij Far Out heeft de beachclub een hele relaxte en ontspannen uitstraling. ’s Avonds gaan de openhaarden buiten aan en kan je heerlijk genieten. Nog een pluspunt: Far Out ligt heel centraal in Zandvoort. Makkelijk te bereiken dus!

Beachclub Far Out
Boulevard Paulus Loot 7
2042 AD Zandvoort
www.beachclubfarout.nl
Instagram >
Facebook >>

Openingstijden:
Bar
Zondag t/m donderdag 9:30 tot 22:30
Vrijdag t/m Zaterdag 9:30 tot 23:00

Keuken
Zondag t/m donderdag 9:30 tot 21:00
Vrijdag t/m zaterdag 9:30 tot 21:30

Bij mooi weer blijven ze open tot ca. 23:30 uur

Reserveer hier meteen een tafeltje

Deze blog is in samenwerking met Far Out gemaakt.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!