Er is niet veel fijner dan een dag spenderen aan het strand. Maar dit overtreft: een dag aan het strand met daarbij een verkoelende duik in het zwembad. Het kan bij Bernie’s Beach Club in Zandvoort! Deze plek, waar eerst George No. 5 zat, doet denken aan Zuid Frankrijk. High class uitstraling, beetje luxe, lekker eten en twee zwembaden.

Bernie's Beach Club Zandvoort 07

Bernie's Beach Club Zandvoort 06

Tussen Zandvoort en Bloemendaal in, waar ooit Riche zat en de laatste jaren George, is Bernie’s te vinden. Wanneer je het pad afloopt lonken de twee zwembaden direct, en de mooie witte strandtent natuurlijk. Groot voordeel van de plek is dat het rustig is, geen grote buren hier en genoeg parkeerplek. Bernie’s is lekker ruim opgezet. Of je nou op het strand ligt of aan het zwembad, vakantiegevoel gegarandeerd.

Bernie's Beach Club Zandvoort 05

Bernie's Beach Club Zandvoort 09

Op de kaart staat gevarieerd comfort food met een zomerse twist. Denk aan de klassieke club sandwich, salades, gazpacho en burgers. Ook aan hapjes voor de borrel is gedacht. Voor het echte vakantiegevoel drink je er een ijskoude rosé bij, een Gin Tonic (meedere keuzes), speciaalbier of ga echt even los met champagnes van Moët & Chandon. Wat een luxe. Klinkt fancy allemaal, maar de prijs valt mee. Broodjes zijn circa 7,50 en de Bernie’s Burger is 12 euro.

Bernie's Beach Club Zandvoort 11

Bernie's Beach Club Zandvoort 10

Bernie’s heeft veel verschillende ruimtes. Er zijn ook aparte ruimtes te huur voor bijvoorbeeld een feest. Bedjes zijn te vinden op verschillende plekken: op het strand zelf, achter het riet naast het terras (blokt wel je zee-view) of bij het zwembad. Zwemmen is trouwens gewoon gratis. De strandtent is in ieder geval dit seizoen open. Verder is Bernie’s beachclub van tijdelijke aard. Volgend jaar waarschijnlijk weer iets nieuws, dat houden wij in de gaten.

Bernie's Beach Club Zandvoort 08

Bernie's Beach Club Zandvoort 03

Deze beachclub mag dan speciaal zijn. Bernie’s heeft nog een andere bijzondere locatie. Aan de overkant van de weg, op het circuit van Zandvoort. Autoliefhebbers opgelet… Bernie’s zit namelijk boven de recentelijk vernieuwde pitstraat en heeft panoramisch uitzicht over de befaamde Tarzanbocht. Een unieke plek waar je de hele dag terecht kunt, van ontbijt tot diner, in een prachtige setting. Chef-kok Wouter Berghuis en zijn team koken hier. Om je vingers bij af te likken. Win-win dacht ik zo!

Bernie's Beach Club Zandvoort 01

Bernie’s Beach Club
Boulevard Barnaart 65
2041 JA Zandvoort
www.bernies.nl

Openingstijden
7 dagen per week: 09.00 – circa 00.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké