Het is altijd een moment dat wij een sprongetje maken van geluk: de strandtenten zijn weer aan het opbouwen. Dat betekent zomer in aantocht, koffie op het strand en eten bij zonsondergang met uitzicht op zee.

Er komen dit jaar veel nieuwe strandtenten bij het op strand van Zandvoort en Bloemendaal. Een daarvan is de nieuwe Republiek, die vorige week haar deuren opende als vaste strandtent. Over de anderen binnenkort meer. Maar gelukkig gaan onze old time favourites ook snel weer open. Vanaf 1 februari wordt er begonnen met opbouwen en vanaf half februari gaat de eerste al open.


In Zandvoort:

Vooges: 14 februari
Hippie Fish: 24 februari
Tent 6: 28 februari
Fosfor: 1 maart
The Spot: begin maart
Safari Lodge: 12 maart
Ajuma: 14 maart
Bodhi Beach: 28 maart


Hippie Fish

In Bloemendaal aan Zee:
Rapa Nui: 22 februari (openingsfeest op 21 maart)
Woodstock: Openingsfeest op 27 maart (maar al eerder open)

Ubuntu

Wij hebben trouwens ook onze favoriete strandtenten op een rijtje gezet, met de reden waarom wij er graag komen. Check die blog hier.


Tent 6

In de tussentijd kun je nog terecht bij de strandtenten die het hele jaar open zijn. Zoals de nieuwe vaste strandtent De Republiek (nu alleen nog in de weekenden open), San Blas of Parnassia aan Zee in Bloemendaal aan Zee. Of Tijn Akersloot in Zandvoort.


San BlasHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké