Bij Zandvoorts allernieuwste strandtent zeggen ze: “Slow down and stay a while”. Mag altijd ook? Wij willen hier blijven. Wat een relaxte sfeer! Achter Hippie Fish zitten dezelfde eigenaren als onze andere favoriet Ubuntu (een paar ‘deuren’ verderop). Dat zie je terug, en voel je terug. Dezelfde vibe maar dan net even anders.

Hippie-Fish-Zandvoort-03

Hippie-Fish-Zandvoort-01

Hippie Fish voelt intiem. Een uiterlijk om van te smullen met geweldige inrichting. Veel wit, hout en planten. ’s Avonds kaarsjes en de open haard die aangaat. Er zijn dekentjes en heerlijke muziek. Zo moet het gevoel op het strand zijn. Naast de strandhut zelf heeft Hippie Fish een exclusieve beachhouse die je af kunt huren. De beachhouse is heel prive, want hij zit niet aan Hippie Fish vast. Met een eigen terras en ook hier hier de knusse inrichting. Een geweldige plek voor een bruiloft met de voetjes in het zand of ander feest.

Hippie-Fish-Zandvoort-10

Hippie-Fish-Zandvoort-06

Naast de fijne sfeer is er natuurlijk ook eten en drinken. Bij Hippie Fish kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Op de kaart veel vis (it’s all in the name) zoals oesters, zalm, tonijn tataki, kreeft en crab burger. Maar ook vlees: Thai Beef Salad, Sucade en Beef Burger. Er zijn ook kindergerechten, vegetarische gerechten, bites en goede wijnen. Dit is een greep uit de kaart van nu, maar deze wisselt ook regelmatig. Tip van ons: neem vooraf de Mixed Starter, een proeverij van verschillende voorgerechtjes zoals serranoham, pulpo, een soepje, rauwe zalm, tonijn en meer. Lekker eten voor een fijne prijs.

Hippie-Fish-Zandvoort-14

Hippie-Fish-Zandvoort-07

De ge-wel-di-ge inrichting geeft je net als bij Ubuntu het gevoel dat je hier wilt wonen. Het terras op het strand is losjes met banken in het zand. Ik wil blijven!

Hippie-Fish-Zandvoort-11

Hippie-Fish-Zandvoort-09

Hippie Fish
Boulevard Paulus Loot 3
2042 AD Zandvoort
www.hippiefish.nl

Open: elke dag vanaf 09.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké