Op het mooie Zuidstrand van Zandvoort, vlak naast strandpaviljoen Fosfor, runnen de in Haarlem wonende Erik en Michelle, Moana Kitesurfschool. Een stijlvolle en gezellige surfschool die pal aan de kitesurfzone ligt op een rustig stuk strand. De perfecte plek om te leren kiten. Elke woensdagavond geven zij daarnaast een SUP-tour door de grachten van Haarlem.

 

 Moana kitesurfschool Zandvoort

 

Leer kitesurfen

Heb je altijd al willen leren kitesurfen? Neem dan een keer een les bij Moana Kitesurfschool, waar ook veel vrouwen komen om te leren kiten. Je kunt hier lessen volgen voor beginners en voor gevorderden. De lessen worden gegeven met veel individuele en persoonlijke aandacht door ervaren instructeurs. Ook wordt gebruik gemaakt van radiocommunicatie, zodat je vanaf het water met je instructeur kunt praten. Het is hier rustig op het water waardoor je in alle rust het kiten je eigen kunt maken.

 

Moana surfschool kitesurfschool Zandvoort

 

Gear en boards

Moana Kitesurfschool beschikt over alle materialen, boards en wetsuits. Je leert kiten met de nieuwste kites van Naish. Ook kun je er SUP- en surfboards huren. Heb je een les geboekt en staat er geen wind, dan wordt er in overleg gewoon een nieuwe datum ingepland! Of je kunt er natuurlijk voor kiezen eerst het suppen eens te proberen.

 

Moana surfschool kitesurfen Zandvoort 3

 

Strandpaviljoen Fosfor

Moana Kitesurfschool zit direct naast strandpaviljoen Fosfor. Hier kun je na je kiteles nog even blijven hangen voor een hapje of een drankje en om andere kitesurfers te ontmoeten. Een fijne relaxte plek waar je heerlijk kunt eten. Samen met Fosfor organiseert Moana Kitesurfschool ook bedrijfsuitjes en events, ze hebben binnen nu ook een mooie ruimte om groepen te ontvangen.

Bereikbaarheid

De surfschool ligt op een plek die alleen lopend over het strand of op de fiets door de duinen te bereiken is. Kom je met de trein vanuit Haarlem dan kun je op het station gratis een fiets van Moana pakken. Je fietst dan in zo’n 10 minuten naar het Zuidstrand. Alleen nog even het duin over klimmen en je bent er. Klaar om te surfen!

 

Moana surfschool kitesurfen Zandvoort

 

Beach Bootcamp & Beach Bios

In de zomermaanden organiseren Erik en Michelle nog van alles rondom het kiten. Zoals beachyoga, beachfitness, ijsbadsessies, sound healing, beach bootcamp en een buitenbios met leuke surffilms. In de shop kun je hun mooie truien kopen en fijne Sun Bum zonnecrème.

 

 Moana kitesurfschool Zandvoort

 

SUP Tour Haarlem

Elke woensdagavond geeft Moana een Sup Tour door Haarlem. Suppend door de grachten zie je de stad op een hele andere manier. Je hoeft geen ervaring met suppen te hebben, iedereen kan mee doen. De tour gaat altijd door, zolang het niet regent of waait. Aanmelden kan via de site.

 

Suppen Haarlem

 

 

Contact

MOANA Kitesurfschool Zandvoort
Zuidstrand 7
2042 AG, Zandvoort
moana.surf

instagram.com/moana.kitesurfschool

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Moana.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké