Wat gebeurt er veel in Zandvoort! Een nieuwe boulevard, nieuwe strandtenten, nieuwe surfscholen, nieuwe restaurants en mooie nieuwe hotels en guesthouses. Stuk voor stuk een bezoekje waard. Onze blogger Kristel van Liefs uit Zandvoort zette alle nieuwe hotspots van Zandvoort voor ons op een rijtje.

 

Nieuwe hotspots Zandvoort

 

Nieuwe boulevard & beach bar

De Boulevard bij het Zuidstrand heeft een complete metamorfose ondergaan. De boulevard is nu mooi breed en omgeven door duin. Heerlijk om te wandelen, skaten of skeeleren. Ben je toch op de Zuidboulevard, ga dan even kijken bij de nieuwe beachbar van Kayuca, tussen Kayuca en Hippie Fish. In dezelfde stijl, maar alleen gericht op take-away, handig ook op drukke ’s zomerse dagen.

 Zandvoort boulevard en Kayuca beach bar
Kayuca Beach bar en de nieuwe boulevard

Nieuwe strandtenten

Verderop op South Beach is Bodhi Beach een plekje opgeschoven naar het voormalige paviljoen van Adam & Eva en compleet vernieuwd. Nog steeds een relaxte plek met voornamelijk vega & vis op de kaart. Op de oude plek van Bodhi Beach zit nu Manii Beach met heerlijke Asian Bites. Vooges Strand wordt momenteel omgetoverd tot Club Cabo. Meer richting het noorden, naast Mango’s, vind je het nieuwe Cosmico Beach – Italian Shared Dining – en Thalassa Bodega, een nieuw concept van Thalassa met een terras bij de speeltuin. En op het Noordstrand kun je heerlijk Aziatisch eten bij het nieuwe Kaito Beach, het voormalige Ajuma.

Meer over strandtenten in Zandvoort lees je op Liefs uit Zandvoort >

 

Manii en Bodhi Beach Zandvoort
Manii Beach en Bodhi Beach

Het zuidstrand en Cosmico Beach

Nieuwe surfscholen

Sinds dit seizoen is Surfana niet alleen bij Rapa Nui te vinden, maar ook meer in het centrum van Zandvoort, namelijk bij strandtent Noosa Beach. Dit is vlakbij het station, dus makkelijk te bereiken. Deze zomer kun je hier niet alleen surfen, er worden ook allerlei activiteiten georganiseerd, zoals yogalessen en filmavonden. Op het Zuidstrand vind je Moana Kitesurfschool bij strandtent Fosfor en North Sea Watersports bij Bodhi Beach. Pep Sports op de boulevard bij het Noordstrand wordt ook elk jaar groter en mooier, leuk plekje ook om even te ontbijten.

Meer over surfscholen in Zandvoort > 

 

 Moana en Surfana Zandvoort
Moana en Surfana

 

Nieuwe surfshop

Ben je nog op zoek naar surfgear of surf & beachwear? Ga dan even een kijkje nemen bij de nieuwe winkel van Van den Berg Surf. Ze zijn verhuisd naar een naar een enorm pand direct achter waar ze eerst zaten in de Passage. Fijne winkel om even langs te gaan voordat je vanuit het station naar het strand loopt.

Meer shops in Zandvoort >

 

Van den Berg Zandvoort
Van den Berg surfshop

 

Nieuwe restaurants

Een hele mooie nieuwkomer dit jaar is restaurant Maru in de Haltestraat, waar vroeger Cafe Neuf zat. Dit restaurant wordt gerund door twee Haarlemse ondernemers, de eigenaren van Diga en Maita. De keuken is Cocina Nikkei, een mix van Peruaans en Japans. Je kunt er fantastisch eten en het interieur is indrukwekkend. Binnenkort opent Le Bar op het Kerkplein in Zandvoort. Een leuke bistro/wijnbar in Parijse stijl en een pittoresk uitzicht op de kerk en de mooie straatjes daarachter. En eerder schreven we al over het nieuwe Renato’s Italian Cuisine in Bloemendaal aan Zee, waar je op mooie zomeravonden ook heerlijk op het terras met zeezicht zit.

Meer over restaurants in Zandvoort >

 

 Maru en Renato's Zandvoort
Maru en Renato’s

 

Nieuwe hotels

Ook qua hotels gebeurt er enorm veel in Zandvoort. Er zijn zoveel mooie plekken bijgekomen, die ook echt top zijn voor een Staycation. Ook al woon je in Haarlem of omgeving, een weekendje Zandvoort is echt heel anders dan even een paar uurtjes. Kijk bijvoorbeeld eens bij Hotel Paradis, een nieuw en stijlvol hotel op de Paradijsweg, met meer dan 60 kamers en binnenkort een fijne Coffee Bar. Of, als je echt chique wilt overnachten, bij Boutique Hotel Margretha in de Zeestraat. Mooie luxe kamers met keukentje en privéterras. Ook een hele mooie aanwinst zijn de luxe studio’s van Le Bar op het Kerkplein, met een schitterend uitzicht op de kerk. En er zijn heel veel mooie nieuwe guesthouses bijgekomen.

Meer over overnachten in Zandvoort >

 

 Hotel Paradis en Hotel Margaretha
Hotel Margaretha en Hotel Paradis

 

Lees meer over de nieuwe hotspots op liefsuitzandvoort.com of volg Liefs uit Zandvoort op Instagram: @liefsuit.zandvoort

Liefs uit Zandvoort, X Kristel

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké