Deze maand sluiten de zomerstrandtenten. 31 oktober is officieel de laatste dag. De paviljoens zelf mogen dit jaar dan wel – gedeeltelijk en goed ingepakt – op het strand blijven staan, maar ze gaan wel dicht. De een sluit al begin oktober, de ander is open tot 1 november. Wil je deze maand nog genieten van je favoriete strandtent, check dan even of ze open zijn! En daarna kun je natuurlijk gewoon nog terecht bij de strandtenten die het hele jaar openblijven.

 

 

Al gesloten
Helaas heeft een aantal – ook door de nieuwe Corona maatregelen – besloten eerder dicht te gaan. Tent 6, Mifune, Bernies Beachclub en Woodstock zijn inmiddels al gesloten.

Open t/m 4 oktober
Na het eerste weekend van oktober, op 5 oktober sluiten Safari Lodge en Beachclub Farout. Ook strandtent Noosa sluit na het weekend, op 7 oktober. Bij Safari Lodge kun je van 1 t/m 4 oktober nog terecht voor een Goodbye Dinner, een 3-gangen menu voor € 20,-.

Open t/m 18 oktober
Strandtenten Ajuma Beach, The Spot, Ohana, Bodhi Beach en Fosfor zijn open t/m 18 oktober. The Spot is van maandag t/m donderdag nog open voor ontbijt, lunch en borrel en op vrijdag t/m zondag van ontbijt t/m diner. Ook kun je hier nog watersporten tijdens de openingstijden. Ajuma sluit op maandag 19 oktober af met een Amazing Monday avond met Ajuma Friens & Co.

Open t/m 25 oktober
Ubuntu, Hippie Fish, Rapa Nui en Bronze Beach zijn open t/m 25 oktober. Bij Ubuntu en Hippie Fish kun je nog de hele maand hun heerlijke lunchmenu van € 10,- krijgen. En aan het eind van de maand verkopen ze natuurlijk weer hun meubels.

Open tot 1 november
Bloomingdale’s en Mango’s Beach Bar blijven zelfs tot 1 november open. Mango’s blijft daarnaast in de winter doorgaan met Mango’s at Home. Ook bij Vooges kun je trouwens hun gerechten thuis blijven bestellen.

Lees meer over de strandtenten op onze blogs over de 10 leukste strandtenten in Zandvoort, de 10 leukste strandtenten in Bloemendaal of meer over Zandvoort op www.liefsuitzandvoort.com.

 

Liefs uit Zandvoort, X Kristel

Fotocredits: Liefs uit Zandvoort / Kristel Veerman

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké