Op de plek waar jaren strandtent Skyline zat, zit sinds deze zomer het mooie Noosa Beach. Een stijlvolle strandtent geïnspireerd op het Austalische Noosa. Binnen mooi ingericht, buiten relaxte hangmatten en de surfschool er direct naast. Hier krijg je gegarandeerd de surf vibes.

 

 

Strandtent Noosa Beach verwijst naar Noosa, Queensland, Australia. Als je daar weleens bent geweest, weet je dat het een stijlvolle kustplaats is, beetje à la Saint Tropez. Veel mooie (witte) huizen, fijne restaurants met heerlijk en gezond eten. Maar ook een echt surfdorp. Hier zie je de hele dag door golfsurfers met hun board door de straten lopen, campervans met boards bovenop door het dorp rijden en natuurlijk surfers de perfecte golf op het water pakken. Want Noosa staat bekend als ‘longboard paradise’!

 

 

Kiki, Zandvoortse en eigenaresse van Noosa Beach, is fan van Noosa en heeft er ruim een jaar gewoond. De sfeer die zij daar zag heeft ze terug laten komen in haar strandtent. Dus is de strandtent afgelopen winter helemaal witgeschilderd en opgeknapt, zie je overal verwijzingen naar het surfen, staan de lekkerste gerechtjes op het menu en kun je je bezoekje aan deze strandtent ook nog eens combineren met een surfsessie.
Naast Noosa Beach zit namelijk First Wave Surfschool. Hier kun je een board huren om te gaan suppen of golfsurfen, een surfles boeken of leren kiten. Heerlijk genieten van de surfvibes bij Noosa Beach en tussendoor even het water op voor een surfsessie. Zo waan je je echt een beetje in Noosa, Australia.

 

 

Je kunt bij Noosa Beach lekker ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. Broodjes zal je op de kaart niet vinden. Wel lekkere gerechtjes om te delen. Kies drie gerechtjes en 1 of 2 side-gerechtjes dan eet je hier heerlijk van met twee personen. Op het menu heerlijk beachfood, zoals Ceviche van Zeebaars, Barbie Gamba’s, Pulpo & Calamaris, maar ook een vega Cherry Bomb Burger (red carrot burger op een bietenbroodje).

 

 

Maar je kunt hier ook heerlijk ontbijten met bijvoorbeeld Eggs Toast, Avocado Toast of een uitgebreid ‘Noosa Breakfast’. Of een lekkere healthy bowl, zoals de Into the Blue Bowl of Greenacolada Bowl. De bowls zijn trouwens tot 17.00 uur te bestellen. Noosa Beach is trouwens makkelijk met de trein te bereiken. Vanuit het station loop je er eigenlijk recht op af als je naar het strand loopt. Echt maar 5 minuten lopen. Perfect te doen dus vanuit Haarlem. Wil je alvast een voorproefje van de sfeer bij Noosa Beach. Ga dan naar hun website voor de playlist met heerlijke beachy music.

Zeker even uitproberen deze zomer, want Noosa Beach is écht de nieuwe hotspot van Zandvoort!

 

Adres

Noosa Beach
Boulevard de Favauge 13
Zandvoort

@noosabeach.13
facebook.com/noosabeach.13

www.noosabeach.nl

Openingstijden

Maandag tot en met zondag van 09.00 tot 00.00 uur.

 

Lees ook onze blog over de 10 leukste strandtenten in Zandvoort, de 10 leukste strandtenten in Bloemendaal of meer over Zandvoort op www.liefsuitzandvoort.com.

Liefs uit Zandvoort, X Kristel

Fotocredits: Liefs uit Zandvoort / Kristel VeermanHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké