Het zomerseizoen is volop begonnen en dan zijn wij veel op het strand te vinden. Tussen alle fijne strandtenten in Zandvoort dook daar eind juni een nieuwe op: Panache a la Playa. Van de makers van het bekende restaurant Cafe Panache in de Ten Katestraat in Amsterdam. En dus: heerlijk eten en fijne sfeer!

Panache a la Playa zit in principe 1 zomer in Zandvoort. Een ‘pop-up’ strandtent dus, op de plek waar eerst Bad Zuid zat (Boulevard Paulus Loot 5a), midden in het centrum van Zandvoort. De inrichting is ook in pop-up stijl met veel fleurige stoelen, wapperende vlaggetjes in de lucht, zitzakken, houten tafels en ligbedden. ‘Mexican style’ zoals ze zelf zeggen.

Panache staat bekend om het lekkere eten. Ze koken met ingrediënten van het seizoen en gaan voor pure frisse smaken. Veel wordt bereid op de houtskool gril wat de zomerse smaak compleet maakt. Natuurlijk op het menu veel vis (past perfect bij die strandsfeer), maar ook vlees en vega opties. Elke zondag gaan de voetjes van de vloer bij Vamos a la Playa, met DJ die lekkere beats draait. Kom hangen aan de tropische bar en doe een dansje!

Panache a la Playa
Boulevard Paulus Loot 5a
Zandvoort
cafepanache.nl
Facebook.com/Panache-A-La-Playa

Open: elke dag zomer 2019Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!