Het is altijd fijn om een aantal van die plekken in je hoofd te hebben waar je terecht kunt voor bijna alles. Voor ons is Parnassia aan Zee daar één van. Geopend vanaf ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds wanneer de zon ondergaat en dat maar liefst 365 dagen per jaar. Parnassia is geschikt voor bijna elke gelegenheid, of dat nu een gezellig uitje, een zonnige borrel, een relaxte date of een grotere bijeenkomst is. Naast een groot restaurant en terras, hebben ze namelijk ook vijf vergaderzalen én een grote feestzaal. Met uitzicht op zee en de duinen natuurlijk!

 

Parnassia aan Zee Bloemendaal Overveen

 

De afslag vanaf de Zeeweg leidt meteen over de weg dwars door de Kennemerduinen. Wat blijft dit toch een mooi stuk Nederlandse natuur. Ideaal aan Parnassia is dat er een groot eigen parkeerterrein is met 800 plekken. Het strand zelf is weids, geen andere strandtenten of huizen in de buurt. Honden mogen hier ook komen.

 

Parnassia aan Zee Bloemendaal Overveen

 

Je moet het maar net weten

Een van de leukste dingen aan Parnassia vinden wij dat het niet op de route ligt, je moet het echt weten. Op de (bak) fiets kun je een prachtige route door het nationaal park nemen en met de auto ben je er ook zo. Omdat Parnassia zoveel ruimte heeft, kun je er bijna altijd terecht. Je hoeft niet te reserveren! Perfect om te combineren met een stranddag en/of een lange wandeling langs de zee.

 

Parnassia aan Zee

 

Op de kaart

Ook de kaart van Parnassia is een allrounder. De dag begint goed met koffie + lekkers of een heerlijk ontbijt, bijvoorbeeld Eggs Florentine of een croissantje met jam. Tegen lunchtijd kun je genieten van lekkere belegde broodjes of een warme maaltijd, dus denk aan een broodje gerookte zalm of juist een verse curry met platbrood. ‘s Middags staan de borrelhapjes klaar en ook daarna kun je nog blijven plakken. Of je nu gaat voor alleen een hoofdgerecht of een volledig 3-gangenmenu, Parnassia heeft het.

 

 

Events

Zo’n mooie locatie met zó veel ruimte is natuurlijk ook uitermate geschikt voor grotere groepen. Dus een personeelsuitje, familiefeest of zelfs een trouwerij aan het strand? Je weet waar je moet zijn!

 

 

 

Contact

Parnassia
Parnassiaweg 1
2051 EA, Overveen (net naast Bloemendaal aan Zee)
parnassiaaanzee.nl
Instagram.com/parnassia_aan_zee

 

Openingstijden

365 dagen per jaar
vanaf 9.00 uur tot zonsondergang

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Parnassia aan Zee.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké