Strandpaviljoen Ajuma in Zandvoort staat bekend om het heerlijke eten met Aziatisch tintje, fantastische wijn en relaxte sfeer. Na een paar jaar gevestigd te zijn aan het einde van de zuidboulevard, zit Ajuma nu op een nieuwe plek aan het Noordstrand van Zandvoort. Een stuk beter bereikbaar, maar nog steeds het gevoel van de ‘beach hideaway’.

Op de nieuwe plek zat eerst Captain Cod. 24. Met gewoon OV en parkeerplek voor de deur. Stuk toegankelijker dus. De styling van het nieuwe strandpaviljoen is verzorgd door vtwonen. Met nog steeds veel wit, lekkere loungebanken, hout, lampionnen en planten.

Bij Ajuma wordt hoogstaand gekookt. En dat blijft. De keuken maakt de hele relaxte ervaring compleet. Op de kaart met ‘Just Asian Food’ staan heerlijke bites zoals papadum en veggie-fried balls, bao’s met bijvoorbeeld spicy chicken, soep en allerlei vlees, gevogelte, vis en vegetarisch. Wat dacht je van Peking Duck, Pad Thai, Redang Stew Beef, Udon Miso Salmon, Madras of Chinese Style Ribs? Om het af te toppen zijn er heerlijke ‘sweets’. Echt, eten kan hier niet misgaan. Prijzig? Nee, gerechten zijn bijvoorbeeld tussen de €7,50 en €12,50.

Ook Ajuma 2.0, de ‘vt beach office’ verhuist mee. Er zijn hier flexwerkplekken en dit is te gebruiken als vergaderruimte. De locatie is ook te huren voor evenementen zoals een diner of bruiloft. Ook het jaarlijkse Ajuma Summer Festival blijft gewoon. De 4e editie komend jaar op 28 juli. Daarnaast is er regelmatig yoga, massage en muziek. Voor alle data en events kijk je hier.

Eigenaar Wim Brugman is geen vreemde op het strand en in horeca Haarlem. Sterker nog, hij organiseerde 17 jaar lang alles in de Lichtfabriek, had jaren restaurant Willendorf aan de Bakenessergracht en runde strandtent De Zomer in Bloemendaal. Zoals hij zelf zegt is het hij toch het meeste thuis op het strand, dus opende hij in 2012 Ajuma. En nu dus na een paar jaar op een nieuwe plek.

Het mag duidelijk zijn. Ajuma is en blijft een paradijsje in Zandvoort, met de zee als je uitzicht!

Ajuma
Boulevard Barnaart 24
2041 JA Zandvoort
Tel 023 5714608
www.ajuma.nl
Facebook.com/ajumazuidstrand

Openingstijden (open vanaf 15 maart 2018
Maandag t/m zondag 09.00 – 00.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie